Vent et øjeblik...

Frysere

Frysere

Frysere

Når du skal ud og købe en fryser er der flere faktorer du bør være opmærksom på - men de vigtigste er nok kapaciteten på frysere og energiforbruget for frysere.

Fryserens kapacitet

Hvis du bor alene, behøver du måske slet ikke en fryser, men kan i stedet nøjes med en integreret fryser i et køleskab. Ellers skal du vælge, alt efter hvordan dit hjem er indrettet, om du vil have en skabsfryser eller en kummefryser.

Skabsfryser eller kumme fryser

Skabs frysere giver større tilgængelighed end kummefrysere, da de oftest kan placeres direkte i køkkenet, mens kumme frysere for det meste er forvist til kælderen eller bryggerset. Til gengæld bruger kumme frysere næsten altid mindre energi end skabs frysere.

Kapaciteten på frysere er også en væsentlig faktor for energiforbruget. Små frysere kræver mindre energi at holde kolde end store frysere - lige meget om det er en kummefryser eller en skabsfryser.

Fryser eller amerikanerskab

Sætter du både design og tilgængelighed i højsædet, kan du også vælge en helt anden form for fryser - nemlig den du finder i et amerikanerskab. I et amerikanerskab er køleskab og fryser bygget sammen ved siden af hinanden, så både fryser og køleskab bliver monteret i køkkenet i samme enhed.

WhiteAways udvalg af frysere

Hos WhiteAway.com har vi et bredt udvalg af billige frysere fra en lang række anerkendte mærker, blandt andet kan du finde frysere fra Gram, Electrolux og Vestfrost. Hvis du står og mangler en fryser af høj kvalitet, til en lav pris, er du kommet til de rigtige!

Er du i tvivl om hvilken fryser du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til WhiteAway.com's kundeservice på tlf 70 70 29 29.