Vent et øjeblik...

Køleskabe

Køleskabe

Køleskabe er en vigtig del af en husholdningens hårde hvidevarer. Derfor kan vi hos WhiteAway.com tilbyde over 150 forskellige modeller af køleskabe. Selv hvis du er på udkig efter et billigt køleskab, har du hos os råd til et af de gode køleskabe. Vi forhandler kun køleskabe fra gode og kendte mærker. Hos os kan du bl.a. få et Gram køleskab, Bosch køleskab, Blomberg køleskab, Vestfrost køleskab, AEG køleskab, Zanussi køleskab og mange andre køleskabe fra stærke mærker.

Energivenlige køleskabe

De fleste køleskabe opfylder i dag kravene til energimærket A. Alligevel er der stor forskel på et køleskab og dets forbrug. De mest energieffektive køleskabe hedder A+/A++ eller AA/AAA. Dette angiver et endnu lavere energiforbrug end A-mærkede køleskabe. Dit køleskab kører hele tiden så der kan være mange penge at spare ved at vælge et energivenligt køleskab. Et typisk køleskab på 300 liter bruger ca. 180 kWh om året, mens et energieffektivt køleskab, kan komme helt ned på omkring 100 kWh årligt.

Derved kan der opnås en besparelse ved at vælge et af de mere energibesparende køleskabe - har du et meget gammelt køleskab, kan din besparelse ved køb af et nyt køleskab blive endnu større. Ved at vælge et energivenligt køleskab, sparer du ikke kun penge, du er også god mod naturen.

Valg af køleskab

Ud over at vælge et energivenligt køleskab, er der også andre ting at overveje når du skal have nyt køleskab. F.eks. hvor stort skal dit nye køleskab være, for jo større dit køleskab er, jo mere energi bruger det. Størrelsen på dit nye køleskab kan påvirkes af flere ting, som hvor meget plads har du til dit køleskab, hvor mange personer der er i husstanden og dermed hvor meget plads der skal være i dit køleskab. Du kan også se på, hvor præcist du har brug for at kunne indstille temperaturen på dit nye køleskab og om dit køleskab har mulighed for hurtig nedkøling.

Køb køleskabe hos WhiteAway.com

Er du på jagt efter et billigt køleskab eller et godt tilbud på køleskabe, bør du kigge vores udvalg af køleskabe igennem. Vi er sikre på, at du finder netop det køleskab, der matcher dine behov. Er du i tvivl, om hvilket køleskab du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til vores kundeservice på tlf. 70 70 29 29.