Vent et øjeblik...

Køleskabe

Køleskabet ? den uundværlige hvidevare

I dagens samfund er det langt de færreste, der kan undvære et køleskab. Det er blevet et moderne gode, der findes i måske ikke alle husholdninger, men så i hvert fald så godt som alle. Den tid, hvor et viktualierum og en kold kælder var nok til at holde maden kold, er endegyldigt forbi. Til stor glæde for sundhedsmyndighederne og madens holdbarhed.

 

Køb dit nye køleskab hos WhiteAway.com

Hvis du er på udkig efter et nyt køleskab, er du havnet det helt rigtige sted. Her hos WhiteAway.com har vi mere end 150 forskellige modeller, og selv om du ikke har planlagt at formøble hele din arv på et nyt køleskab, kan du sagtens få råd til et fremragende køleskab fra en anerkendt producent som Gram, Blomberg, Vestfrost, AEG, m.fl. her hos os.

 

Hos os får du både hurtig og gratis fragt samt prisgaranti på alle vores lagerførte varer. Det vil sige, at hvis du finder et identisk køleskab billigere andetsteds på nettet, så matcher vi prisen. Derudover har vi også ubegrænset returret, og hvis du får problemer med dit produkt, yder vi service på det.

 

Sådan vælger du det rigtige køleskab

Når der er mere end 150 forskellige køleskabe at vælge imellem, kan det være svært at vælge. Så en idé til et sted at starte er ved at kigge på, hvordan køleskabet ser ud. Er det pænt? Kan du lide farven? Vil det passe ind i dit køkken?

 

Når du har fundet frem til et udseende, du kan lide, vil det være fornuftigt at begynde at tænke praktisk. Hvor stort skal køleskabet være? Hvad koster det? Og hvor meget energi bruger det? Jo større køleskabet er, jo mere energi bruger det, men er I mange i familien og/eller køber I ofte stort ind, er det fornuftigt at gå efter et stort køleskab, da et for lille et af slagsen til for meget mad gør, at det ikke kan opretholde en stabil temperatur, og det går ud over både energiforbrug og hygiejne.

 

Energivenlige køleskabe

I dag opfylder langt de fleste køleskabe kravene til energimærket A. Men derfor er der stadig stor forskel på køleskabe og deres forbrug. De allermest energieffektive køleskabe hedder A+, A++ eller A+++; altså køleskabe, der bruger endnu mindre energi end de A-mærkede. Men er det nu så vigtigt at spare på energien? Set ud fra et miljømæssigt synspunkt, så ja ? det er det. Og set ud fra en økonomisk synsvinkel er svaret det samme. Et køleskab kører nemlig hele tiden, så der kan være rigtig mange penge at spare ved at vælge efter energieffektivitet. Som udgangspunkt siger man, at et typisk køleskab på 300 liter bruger ca. 180 kWh om året, mens en energieffektiv pendant kan komme helt ned på omkring 100 kWh årligt.

 

Det vil altså sige, at der er penge at hente blot ved at skifte et traditionelt køleskab ud med et energieffektivt et af slagsen. Og er det et meget gammelt køleskab, du udskifter, kan din besparelse ved køb af et nyt blive endnu større.

 

Spørg os til råds om dit nye køleskab

Med så mange køleskabsmodeller i sortimentet, som vi har, ved vi også en ting eller ti om emnet. Så står du og har brug for et godt råd og/eller en hjælpende hånd i retning af, hvilket køleskab, der måtte være det helt rigtige for dig og dit behov, kan du altid ringe til os på telefon 7873 6652.