Vent et øjeblik...

Kogeplader

Kogeplader

Hos WhiteAway.com kan du finde den helt rigtige kogeplade til dit behov.

Glaskeramiske kogeplader

Står du og skal have en ny kogeplade i dag, har du 4 forskellige typer du kan vælge imellem. De mest populære i dag er glaskeramiske kogeplader, der er kendetegnede ved en helt glat overflade, opdelt i kogezoner.

Find en keramisk kogeplade >

Kogeplader med induktion

Glaskeramiske kogeplader kan også fås med induktion. Induktions kogeplader virker fundamentalt anderledes end andre kogeplader, idet den virker ved at danne et kraftigt magnetfelt, der leder energi op i gryden eller panden. Derfor virker induktions kogeplader kun med gryder og pander, der har en magnetisk bund.

Find din nye induktionskogeplade >

Skal du bare have en billig kogeplade?

Er du på udkig efter en billig kogeplade, der bare virker, kan du også satse på traditionelle kogeplader. Denne type kogeplader opvarmer dog typisk langsommere end især kogeplader, der anvender induktion, men er til gengæld billigere. Energimæssigt er der ikke ret stor forskel på forbruget ved de enkelte kogeplader.

Kogeplader til gas

Ønsker du ikke en el kogeplade, kan du selvfølgelig også købe en gas kogeplade. En gas kogeplade har den fordel, at den, ligesom især induktions kogeplader, kan skifte temperatur meget hurtigt. Til gengæld kræver en gas kogeplade adgang til bygas, eller at du vil opstille din egen gasbeholder.

WhiteAway's udvalg af kogeplader

Hos WhiteAway.com finder du et bredt udvalg af kogeplader fra de allerbedste mærker. Vi fører blandt andet kogeplader af høj kvalitet fra markedets mest populære mærker, herunder kogeplader fra Voss, Gram, Miele og AEG.

Er du i tvivl om hvilken kogeplade du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til WhiteAway.com's kundeservice på tlf 70 70 29 29.

Se også vores massekogeplader >