Vent et øjeblik...

Opvaskemaskiner

Hvilken opvaskemaskine skal jeg vælge?

Underbygning

Underbygningsopvaskemaskinen, også kendt som indbygningsopvaskemaskinen, er den mest almindelige opvaskemaskine. Underbygningsopvaskemaskinen er beregnet til at blive bygget ind som et modul i køkkenet. Underbygningsopvaskemaskinen kommer med egen front.

Integrerbare

Den integrerbare opvaskemaskine er som underbygningsmaskinen også beregnet til at bygge ind som et modul i køkkenet. Forskellen er at den integrerbare kommer uden front, og skal have en matchende køkkenlåge på fronten, der passer til dit køkken.

Fritstående

En fritstående opvaskemaskine er beregnet til at stå frit i køkkenet. Det kan være en fin løsning hvis ikke du har mulighed for at bygge din opvaskemaskine ind i køkkenet.

Bordopvaskemaskinen

Bordopvaskemaskinen er til dig der ikke har plads til at have en alm. Opvaskemaskine. Bordopvaskemaskinen er beregnet til at kunne stå på køkkenbordet, og tilsluttes en vandhane.


Opvaskemaskiner

Hvis du er på udkig efter en ny opvaskemaskine, er du kommet til det rette sted. Hos WhiteAway.com har vi et bredt udvalg af opvaskemaskiner, og vi har med garanti en model, som både matcher dine behov og din pengepung. Vores udvalg af opvaskemaskiner består af opvaskemaskiner fra alle de kendte producenter. Du kan dermed både finde en Miele opvaskemaskine, en Siemens opvaskemaskine, en Blomberg opvaskemaskine eller en AEG opvaskemaskine i vores udvalg. Vi sælger også opvaskemaskiner fra Bosch, Electrolux og Zanussi. Alt efter hvilke behov og krav du har til din nye opvaskemaskine, bør du derfor kunne finde en hos WhiteAway.com.

Før du køber en ny opvaskemaskine

Inden du investerer i en ny opvaskemaskine, skal du gøre op med dig selv, hvad du egentlig har brug for i en ny opvaskemaskine. Der findes mange forskellige modeller og specifikationer inden for opvaskemaskiner, og det er vigtigt, at du ikke blot køber en opvaskemaskine for prisens skyld. En opvaskemaskine er et husholdningsapparat med lang levetid, og du skal derfor få mest mulig glæde ud af din opvaskemaskine.

Først og fremmest skal du overveje, hvilken model du ønsker dig. Her kan du vælge mellem en integrerbar opvaskemaskine, en indbygget opvaskemaskine, en bordopvaskemaskine eller en smal opvaskemaskine med en bredde på blot 45 cm. Du kan læse mere om de forskellige opvaskemaskiner under kategorien "opvaskemaskiner" i menuen til venstre. Alt efter hvilken model af opvaskemaskine du vælger, skal du også være opmærksom på kapaciteten. Kapaciteten definerer, hvor mange standardkuverter den enkelte opvaskemaskine kan vaske ad gangen. De såkaldte store opvaskemaskiner vil kunne vaske 12-14 kuverter ad gangen, en bordopvaskemaskine vil kunne vaske 6 kuverter ad gangen, og en smal opvaskemaskine vil kunne rumme 9 kuverter ad gangen. Kapaciteten for din opvaskemaskine skal naturligvis matche din husstandsstørrelse.

Andre overvejelser ved køb af opvaskemaskine

Andre overvejelser du skal gøre dig, inden du køber en ny opvaskemaskine, gælder særlige specifikationer som kan variere fra opvaskemaskine til opvaskemaskine. Nogle opvaskemaskiner kommer med en VarioSpeed funktion, som gør det muligt at halvere opvasketiden. Andre opvaskemaskiner kommer med højdejusterbar overkurv, hvilket giver mulighed for en mere fleksibel opfyldning af din opvaskemaskine. Du skal også være særlig opmærksom på vandforbruget af din opvaskemaskine, da det kan svinge fra 7-17 liter pr. opvask alt efter, hvilken model du vælger.

Vi anbefaler derfor, at du læser vores købsguide til opvaskemaskiner grundigt, inden du træffer dit endelig valg.

Er du i tvivl, om hvilken opvaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til vores kundeservice på tlf. 70 70 29 29.