Vent et øjeblik...

Støvsugere

Støvsugere

Uanset om du skal bruge en håndstøvsuger, en poseløs støvsuger, en mini støvsuger eller en helt almindelig støvsuger, så finder du dem hos WhiteAway.com. Vi forhandler kun støvsugere fra top-brands, og du finder derfor gode støvsuger tilbud på kendte mærker som Bosch støvsugere, Miele støvsugere, Siemens støvsugere og Phillips støvsugere hos os.

 

En støvsuger til dit behov

Inden du investerer i en støvsuger, skal du gøre op med dig selv, hvilke krav og ønsker du har til en støvsuger. Det kan nemlig være med til at sikre, at du ender med den helt rigtige model.

Nogle mennesker sværger til en poseløs støvsuger, da de så slipper for at skulle købe poser til deres støvsuger. Desuden undgår man risikoen ved, at man mangler en pose til støvsugeren, når gulvene trænger allermest til at blive rengjort. Det giver trods alt ikke bonuspoint på kontoen, at svigermor bliver budt velkommen af en bunke nullermænd.

Det kan også være, at du er størst tilhænger af en støvsuger med pose. Fordelen ved en støvsuger med pose kan blandt andet være, at det er forholdsvis nemt at skifte poserne frem for at skal rense et filter, hvilket er tilfældet med en poseløs støvsuger. Også størrelsen på din støvsuger spiller en rolle i forhold til, at du bliver mest muligt glad for den. Nogle foretrækker en lille støvsuger, da den skal stå i et smalt skab og de ikke har plads til en stor støvsuger. Andre har behov for en let støvsuger, da de har flere etager, hvor en støvsuger skal rundt og gøre rent. Andre har behov for en stor støvsuger med en stor pose, da de har mange rum og kvadratmeter der skal støvsuges. Det kan også være, du vil slippe for at gøre alt arbejdet selv, og i stedet investere i en robotstøvsuger. Uanset hvad, så bør du i hvert fald tage dit hjem og din indretning med i overvejelserne, inden du træffer dit endelige valg omkring en støvsuger.

 

Forlæng din støvsugers levetid og ydeevne

For at sikre din støvsuger en længere levetid, bør du skifte filtre som anført i brugsanvisningen. Et stoppet filter mindsker desuden sugeevnen på din støvsuger. Det samme gælder poserne til din støvsuger. Husk at skifte posen til din støvsuger, da en fyldt pose reducerer sugeevnen på din støvsuger. Yderligere kan en fyldt pose overophede motoren på din støvsuger.

Hos WhiteAway.com finder du også støvsuger tilbehør, som f.eks. et støvsuger mundstykke til hjørner.

Er du i tvivl om, hvilken støvsuger du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til WhiteAway.com's kundeservice på tlf. 70 70 29 29.