Vent et øjeblik...

Vaskemaskiner

Køb din nye vaskemaskine hos WhiteAway.com

En vaskemaskine er en af vigtigste hårde hvidevarer i en moderne husholdning. Hvis du investerer i en god vaskemaskine, kan du både reducere tidsforbruget og besværet, samtidig med at du skåner dit tøj mest muligt.

Her på siden kan du se alle de vaskemaskiner vi har i vores sortiment. Der er et væld af typer, modeller og fabrikater at vælge imellem, og du kan være sikker på, at vi sælger dem alle til en god pris. Faktisk er vores priser så gode, at vi godt tør garantere, at det er de billigste på nettet. Dertil kommer, at vi altid leverer fragtfrit inden for et par dage og desuden har ubegrænset returret.

De 3 vigtigste krav til din nye vaskemaskine

Når du bestiller en ny vaskemaskine hos os, er det vigtigt, at du på forhånd har overvejet, hvilke krav du stiller til den. Der er flere ting, der er værd at være opmærksom på, men de tre vigtigste faktorer er maskinens energiforbrug, centrifugeringsevnen og dens kapacitet.

Energiforbrug

Vaskemaskiner med et lavt energiforbrug kan tjene sig selv hjem igen på få år i forhold til vaskemaskiner med et højere forbrug. Typisk siger man, at en vask i en energirigtig maskine koster 3,50 kr., men prisen på en vask kan være op til 0,50 kr. dyrere i en ikke-energirigtig vaskemaskine. Pris og energiforbrug hænger altså sammen, og desuden er du med til at skåne miljøet ved at vælge en energieffektiv maskine.

Centrifugeringsevne

Centrifugeringsevnen er maskinens evne til at slynge vandet ud af dit tøj. Hvis du vil være sikker på, at der er slynget vand nok ud af tøjet til, at det kan tørre inden for rimelig tid på tørresnoren bagefter, bør du gå efter en vaskemaskine med minimum 1.400 omdrejninger i minuttet. En maskine med færre omdrejninger pr. minut kan sagtens vaske tøjet rent, men du skal være forberedt på, at det kan tage længere tid at tørre tøjet efterfølgende på tørresnoren eller i tumbleren.

Kapacitet

Hvor stor en kapacitet din vaskemaskine skal have, afhænger af, hvor meget tøj du vasker. Hvis du bor alene, kan du sagtens nøjes med en almindelig størrelse maskine med en kapacitet på 5-6 kg. Er I imidlertid fire eller flere i husholdningen, vil du snarere have behov for en maskine med en kapacitet på 7-8 kg eller derover.

Har du en vaskemaskine med en stor kapacitet, er der imidlertid ingen skade sket, hvis du af og til kun kører en halv vask. De fleste maskiner i dag kan tilpasse sit vandforbrug efter mængden af tøj, så det er ikke nødvendigvis dyrere at vaske en smule tøj i en stor vaskemaskine i forhold til en mindre maskine.

Spørg os til råds om køb af vaskemaskiner

Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste vaskemaskinetilbud, der passer netop dig og dine behov. Og husk, at vi med vores prisgaranti på lagervarer altid tilbyder fordelagtige priser på vaskemaskiner. Hvis du er i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge, du har brug for hjælp til at sammenligne maskiner, eller du har andre spørgsmål om hårde hvidevarer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7873 6528.