Vent et øjeblik...

Vaskemaskiner

Billige vaskemaskiner med gratis levering hos WhiteAway.com

En vaskemaskine er en af de vigtigste maskiner i en moderne husholdning. Investerer du i en god vaskemaskine, kan du virkelig reducere tidsforbruget samt besværet og samtidig skåne dit tøj mest muligt.

Krav til vaskemaskinen - De 3 vigtigste faktorer

Når du bestiller en ny vaskemaskine hos WhiteAway.com, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke krav du stiller til den. De vigtigste faktorer at være opmærksom på, er vaskemaskinens energiforbrug, vaskemaskinens centrifugeringsevne og vaskemaskinens kapacitet.

1. Vær opmærksom på vaskemaskinens energiforbrug

Vaskemaskiner med et lavt energiforbrug kan tjene sig selv hjem igen på få år i forhold til vaskemaskiner med et højere energiforbrug. Typisk vil man regne med, at en vask koster 3,50 kr. for en energirigtig vaskemaskine, men prisen på en enkelt tøjvask kan være op til 50 øre dyrere med en ikke-energirigtig vaskemaskine. Pris og energiforbrug hænger altså sammen.

2. Hvor stor skal din vaskemaskine være?

Hvor stor kapacitet du har brug for, at din vaskemaskine har, er afhængigt af, hvor meget tøj du vasker. Bor du alene, kan du sagtens nøjes med en almindelig vaskemaskine med en kapacitet på 5-6 kg Vasker du derimod for en 4 personers familie, vil du typisk have behov for en vaskemaskine med en kapacitet på 7-8 kg eller derover.

Vær dog opmærksom på, at vaskemaskiner kan tilpasse sit vandforbrug efter, hvor meget tøj du har kommet i vaskemaskinen, så det er ikke nødvendigvis dyrere at vaske lidt tøj i en stor vaskemaskine end i en lille vaskemaskine.

3. Vaskemaskines centrifugeringsevne

Centrifugeringsevnen er en anden vigtig faktor. Hvis du vil være sikker på, at vandet kan blive slynget ud af dit tøj, bør du vælge en vaskemaskine, der kan køre med 1.400 omdrejninger/minuttet eller derover. Køber du en billig vaskemaskine med et lavere omdrejningstal, kan du risikere, at dit tøj skal have længere tid i tørretumbleren eller på tørresnoren.

Få et godt vaskemaskine tilbud hos WhiteAway.com

Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste vaskemaskine tilbud, der passer netop dig og dine behov. Og husk, at vi med vores prisgaranti på lagervarer altid tilbyder fordelagtige vaskemaskine priser. Er du i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge, har du brug for hjælp til at sammenligne vaskemaskiner, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til WhiteAway.com's kundeservice på tlf. 70 70 29 29.