Vent et øjeblik...

Virtus Solcelleanlæg

Pris (kr)
Min:
Max:
-
1 - 1 af 1 produkter

Virtus 6KW solcelleanlæg u.mont.

1 stk. på lager levering 1 - 2 hverdage
  • Med montering: Nej
  • Antal m2 på taget: 39 m2
  • Inverter type: Diehl
  • Panel/Inverter fabriksgaranti: 10 år
77.995,-

Om Virtus solcelleanlæg

Solcelleanlæggene fra Virtus, er produceret af ReneSola og er en sideløbende modelserie til ReneSola anlæggene.

ReneSola har eksisteret siden 2005 og deres solcelleanlæg sælges primært til Tyskland, Frankrig samt Korea og Italien. ReneSola er tildelt flere anerkendte certifikater og deres fokus ligger på at levere kvalitetsprodukter, der produceres i Kina og kvalitetstestes i større omfang.

Anlæggene fra Virtus består af blå/sorte polykrystallinske solceller med en aluminiumsramme i høj kvalitet og har en reflektionsgrad på maksimalt 6 %. Panelerne fra ReneSola måler 1640*992*40mm, vejer 19 kg./panel og har hele 6 bypass-dioder, hvilket betyder at panelerne er bedre til at optimere produktionen på de enkelte solceller ved at optimere på de solceller der ikke er påvirket af en eventuel skyggevirkning.

Forskellen mellem ReneSola-panelerne og Virtus-panelerne er, at hvor ReneSola er udelukkende polykrystallinske formår Virtus at kombinere de bedste egenskaber fra de mono- og polykrystallinske solceller og opnår derved en højere moduleffektivitet. Dette betyder at disse paneler formår at yde en optimal produktion i et mere blandet vejrmiljø.