70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Beurer

Beurer

Beurer er en tysk, familiedrevet virksomhed, som blev etableret helt tilbage i 1919. De startede med at producere fleksible varmeprodukter såsom varmetæpper og varmepuder.
Produktsortimentet i dag spænder bredt; du kan finde alt lige fra blodtryksmålere til hårstylingsprodukter. Kvalitet har altid været og forbliver i hovedsæde, når produkter produceres under mærket Beurer.

Lys og varme i vinterhalvåret

At bo i Danmark i vinterhalvåret er ikke altid en dans på roser. Især de kolde og mørke dage vinteren byder på kan være svære at komme igennem. Lyset er især noget vi mangler nordpå, og det kan mærkes på humøret og energiniveauet om vinteren da tiden med lys om dagen er væsentligt forkortet.
Med en medicinsk lysterapilampe kan du regulere din døgnrytme optimalt og give din krop, det lys den mangler. Beurers lysterapilamper er godkendt til medicinsk brug, de er UV- og flimmerfri og så lyser de næsten som en stærk forårssol. Lysterapi kan være med til at booste energiniveauet og regulere ens døgnrytme, så vi føler os friskere om morgenen.

Medicinsk egenkontrol

At holde øje med sin krops sundhed kan dække over mange, forskellige ting. I dag er det er ikke længere kun forbeholdt lægen at give dig oplysninger om din krops sundhed. Vi finder tryghed i at vide, at vores krop er sund og rask og fungerer som den skal. Med en blodtryksmåler fra Beurer kan du altid holde dig ajour med dit blodtryk. For mange danskere giver det ro i maven at vide, at eventuelle udsving vil blive opdaget rettidigt.

Sundhed er mere end bare din vægt

BMI er efterhånden blevet udfaset som et parameter, der skal vurdere den individuelle krops sundhed, hvilket også er forståeligt, da formlen kun tager udgangspunkt i din kropsvægt og højde. Ønsker du at få et bedre og mere detaljeret indblik i din krops sundhed, så prøv at stille dig op på en kropsanalysevægt. Beurers kropsanalysevægte kan give dig et bedre indblik i din kropssammensætning og dermed din krops sundhed.
Fx kan Beurers populære kropsanalysevægt give dig indblik i din fedtprocent, muskelmasse, kropsvæskeprocent, knoglemasse, BMI, AMR & BMR.
Beurers kropsanalysevægte er også geniale at bruge i forbindelse med vægttab eller vægtforøgelse, da en almindelig personvægt ikke fortæller dig, hvor meget kropsfedt du har tabt, eller hvor meget muskelvæv du har dannet. Der bliver hele tiden viderudviklet på vægten så du kan begynde at modtage din data ved nogle vægte, på dine smartphone og derved følge din udvikling.

Et sundt indeklima gør underværker

Et godt helbred forøger livskvaliteten og giver os en følelse af velvære. Men din sundhed kan ikke kun defineres ud fra, hvad du putter i munden eller formår at præstere på løbebåndet. Din krop påvirkes nemlig også af det miljø og den luft du befinder dig i.
Et sundt indeklima er faktisk vigtigere end du tror.
I Beurers klimakategori finder du et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at skabe og opretholde et sundt indeklima. Har du ofte hovedpine, er svimmel og føles dine øjne og luftveje tørre, kan det være et tegn på at luften, i de rum du opholder dig i, er for tør.
Beurer har luftbefugtere, der kan afhjælpe dette problem. Når den relative luftfugtighed indenfor er mellem 40-60% vil gener forbundet med for tør luft blive reduceret markant. Et sundt indeklima påvirkes ikke kun af luftfugtigheden, men også hvor ren luften er.
Støv, pollen, dyrehår, bakterier og ubehagelige lugte er alt sammen faktorer, der forringer indeklimaet og nogle af disse kan endda skabe allergi. Prioritér din sundhed og dit daglige velvære med en luftrenser fra Beurer og oplev en mærkbar forskel.

Plej kroppen fra top til tå med Beurers skønhedsprodukter

Beurers produktsortiment strækker sig bredt, og med deres skønhedsprodukter har de ramt plet hos kvinderne på både design, kvalitet og funktionalitet. I denne kategori finder du både produkter til hud, hår og negle. Plej og rens din hud med en af Beurers effektive ansigtsbørster, eller forkæl dig selv med et manicure-/pedicuresæt, som giver resultater på niveau med en skønhedssalon.
Måske står du og mangler en hårtørrer som kan tørre dit hår på en hurtigere og mere effektiv måde? Det har Beurer også, og de bruger ionteknologi til at tørre og pleje dit hår, som du aldrig har oplevet det før. Du kan også fjerne uønsket hårvækst med et af Beurers IPL apparater - så er du sommerklar hele året rundt! Eller skab de optimale rammer for at lægge den perfekte makeup med et af Beurers fantastiske makeupspejle, som har LED lys og op til 7 gange forstørrelse! Oplev kvalitet, design og funktionalitet gå op i en højere enhed med produkterne fra Beurer Beauty.

Bliv din egen massør

Tag sagen i egen hånd uden det skal koste en formue. Det kan hurtigt blive en dyr omgang at gå til behandling hos en massør, og det er desværre ikke hver gang man kan lokke en massage ud af kæresten. Tag sagen i egen hånd og prøv et massageapparat fra Beurer! Med et massageapparat fra Beurer bliver du din egen massør.
Du bestemmer selv hvor, og hvor lang tid du vil have massage, og så kan du desuden sidde i hjemmets trygge rammer, mens du giver dig selv en tiltrængt massage. Beurer har en bred vifte massageapparater som hjælper med at massere og berolige ømme, trætte og stressede muskler. I massagekategorien finder du både håndholdte massageapparater, massagesæder, fodmassage og endda en luksus massagestol. Massageapparaterne giver hver især forskellige typer massage; Nyd en beroligende vibrationsmassage, en effektiv trommemassage eller en dybdegående shiatsu massage ? valget er dit!

Favoritter

Luk