70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Bosch

Bosch - ægte tysk kvalitet

Bosch er tysk kvalitet, når det er bedst. Virksomheden er opkaldt efter stifteren Robert Bosch, der blev født i det sydlige Tyskland i 1861. Han uddannede sig inden for finmekanik og grundlagde sidenhen den virksomhed, vi i dag kender som Bosch.

I mange henseender var Robert Bosch - med sin virksomhed - foregangsmand for mange af de ting, vi tager for givet i hjemmet i dag. For eksempel var Bosch en af de første virksomheder, der indførte arbejdsdage, der kun var otte timer lange, og arbejdsuger der var fem dage i stedet for syv.

Robert Bosch troede på det vigtige i at balancere arbejde og tid til familien og så var han en ivrig miljøforkæmper.

Robert Bosch gik bort i 1942, men forinden havde han sørget for, at hans fabrikker skulle leve videre i hans ånd. Det gjorde han ved at sikre ejerskabet af fabrikkerne i fonden Robert Bosch Stiftung, der stadig ejer fabrikkerne i dag. Overskud fra virksomheden bliver hvert år som Robert ville have det doneret til velgørende formål.

Selvom mange ting ved Bosch stadig er, som de var på Robert Boschs tid, er der også mange ting, der har forandret sig. Udviklingen inden for hårde hvidevarer står aldrig stille, og selvom Bosch er en gammel virksomhed, er de bestemt ikke bagud, tværtimod. Branchen er nået langt siden 1940erne, og Bosch er hele tiden blandt de førende inden for ny teknologi og smarte løsninger.

Grønne hvidevarer fra Bosch

Hos Bosch bruger man mange kræfter på at udvikle grønne hårde hvidevarer, som tager hensyn til miljøet. Det kalder virksomheden grønnevarer.

I de såkaldte grønnevarer er energiforbruget mindsket. Der er kulfri motorer i vaskemaskinerne, varmepumper i tørretumlerne og mineralet zeolit i opvaskemaskinerne blot for at give et par eksempler.

Bosch overlader ikke noget til tilfældighederne, uanset om der er tale om grønnevarer eller almindelige hårde hvidevarer. Der er tænkt på alle detaljer, uden at gå på kompromis med tanken om bæredygtighed i hele organisationens struktur lige fra produktion og logistik til Robert Bosch Stiftungs velgørende arbejde.

Test, test, test

Alle Bosch hvidevarer bliver testet fra top til tå, før de sendes på markedet. Der bliver bagt rigtige kager i ovnene for at se, hvordan bageevnen er, og vaskemaskinens centrifugering bliver testet ved hjælp af bordtennisbolde.

De ansatte hos Bosch ved godt, at de er nørder. De bærer betegnelsen med stolthed, og det mener vi bestemt også, at de skal. Bosch og deres hvidevarer har fat i den lange ende, når det handler om kvalitet, troværdighed og miljøvenlighed,

Nogle tænker måske, at det er nemt at klare sig godt i de tests, man selv laver på sine egne produkter, men det er ikke kun i Boschs egne tests, deres hvidevarer klarer sig godt. Alle typer produkter lige fra vaskemaskiner og tørretumlere til køleskabe og støvsugere har flere gange udmærket sig hos blandt andet Forbrugerrådet Tænk Danmark.

Der er altså noget om snakken, når talen falder på tysk kvalitet og grundighed i hvert fald hos Bosch.

Spørgsmål til en bestemt Bosch hvidevare?

Vi vægter vores kundeservice og vores kunder højt, så vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du handler eller overveje at handle hos WhiteAway. Vi tilbyder gratis levering til dit hjem og for at give dig de bedste priser på markedet har vi ofte mange af vores Bosch produkter på tilbud.

Vores medarbejdere i kundeservice sidder desuden klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage. Har du et enkelt spørgsmål til et specifikt køleskab, eller har brug for generel vejledning i forhold til at vælge den rigtige ovn? Uanset hvad du har brug for, så kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige produkt.

Favoritter

Luk