70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

Bosch Vaskemaskiner

Vask helt rent med en Bosch vaskemaskine

I 1958 introducerede den tyske virksomhed Bosch sin første vaskemaskine. 14 år senere, i 1972, lancerede de den første fuldautomatiske vaskemaskine, der også fungerede som tørretumbler. Det er derfor ikke uden grund, når de to ord, der oftest kobles på Bosch, er erfaring og innovation. Bosch vaskemaskiner er fremstillet med anvendelighed og funktionelt design i hovedsædet. Grundtanken for alle vaskemaskinerne fra Bosch er, at de skal være med til at lette arbejdsbyrden i en travl hverdag fyldt med gøremål.

Stort udvalg af vaskemaskiner fra Bosch

Her på siden finder du et stort sortiment af Bosch vaskemaskiner. Du kan filtrere din søgning ved hjælp af filtrene til venstre, eller du kan vælge at se hele udvalget, så du ikke udelukker nogle produkter i første omgang.

Vi forhandler mange forskellige typer og modeller, så vi er sikre på, at alle kan finde en passende vaskemaskine, uanset hvilket behov og budget man har at gøre med.

Det skal du overveje, når du vælger din nye vaskemaskine

Markedet med vaskemaskiner kan være noget af en jungle at finde rundt i. Der er mange modeller og serier at vælge imellem og mange funktioner og aspekter at tage hensyn til. Det kan derfor være svært at overskue, hvor man skal starte sin jagt. Brug derfor gerne lidt tid på at læse vores lille guide herunder igennem, så du får et bedre overblik over, hvilke muligheder du har, og hvad du skal prioritere, når du køber en Bosch vaskemaskine.

Hvor meget har du brug for, at din maskine kan?

Bosch vaskemaskiner er inddelt i forskellige serier: serie 2, serie 4, serie 6, serie 8 og HomeProfessional. Jo højere op i serienummer du går, des flere funktioner og højere kvalitet opnår du i maskinen. Samtlige serier har maskiner med lavt energi- og vandforbrug, mulighed for at vælge hurtige og energibesparende vaske samt ekstra skånsomme programmer til allergikere. Derudover har de højeste serier ekstra stille og slidstærke motorer, og der er gjort endnu mere ud af designet. Serienummeret er altså et godt pejlemærke for, hvor på skalaen af Bosch vaskemaskiner, den pågældende maskine ligger. Det skal dog understreges, at alle serierne naturligvis er af topkvalitet, og du derfor ikke skal være bange for at vælge en maskine, selvom den kun er i serie 2.

Traditionel eller kulfri motor

Efterhånden som vi bliver mere miljøbevidste, vinder den kulfri motor også indpas, når virksomheder fremstiller og forbrugere vælger vaskemaskiner.

Der er mange fordele ved at vælge en kulfri motor, mens den eneste umiddelbare fordel ved den traditionelle motor er, at den er billigere.

I en traditionel motor sidder der to stykker kul, som over tid bliver slidt og derfor skal udskiftes. I den kulfri motor er der naturligvis ingen kulstykker, og du har derfor færre reservedele, der risikerer at få brug for en udskiftning. En vaskemaskine med kulfri motor er desuden bedre for miljøet og larmer mindre end den traditionelle motor. Derudover har vaskemaskiner med kulfri motor ofte en længere levetid og en længere motorgaranti end de traditionelle.

Hvor stor vaskekapacitet har du brug for?

I vores udvalg finder du Bosch vaskemaskiner på alt fra 5 til 9 kg. Hvilken størrelse, du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvor meget tøj du vasker ad gangen. Er I en stor familie med meget vasketøj, er en maskine med en vaskekapacitet på 8 eller 9 kg at foretrække, mens en mindre husstand fint kan klare sig med mindre.

Flere Bosch vaskemaskiner kommer i dag med mængdeautomatik, så maskinen selv vejer tøjet og tilpasser vandforbruget, så der ikke bruges mere vand end nødvendigt.

Centrifugering

I forhold til centrifugering er der tre parametre at overveje: centrifugeringsevne, hastighed og lydniveau.

Centrifugeringsevnen angiver hvor meget vand, der bliver presset ud af tøjet, når det centrifugeres. Jo bedre centrifugeringsevne, jo lavere restfugtighed og dermed kortere tørretid.

Centrifugeringshastigheden angives i omdrejninger pr. minut og er et udtryk for, hvor hurtigt tøjet bliver ?slynget? rundt i maskinen under centrifugeringen. I miljøøjemed er en centrifugeringshastighed på minimum 1000 omdrejninger i minuttet at foretrække ? hvis du efterfølgende tørrer dit tøj i en tørretumbler. Tørrer du tøj udenfor, kan du med fordel vælge en lavere centrifugeringshastighed, da en høj hastighed slider mere på tøjet.

Lydniveauet udtrykker naturligvis, hvor meget maskinen larmer, når den centrifugerer. For nogle er det en vigtig faktor, så derfor er lydniveauet for både vask og centrifugering angivet på samtlige produkter. Det er dog værd at huske, at centrifugeringen udgør en kort del af en tøjvask, så det bør ikke være dette parameter, der er afgørende for dit valg af vaskemaskine.

Vil du have en frontbetjent eller topbetjent vaskemaskine?

Vaskemaskiner opdeles som udgangspunk i to kategorier alt efter hvor på maskinen, man putter tøjet i. I udvalget fra Bosch finder du masser af frontbetjente vaskemaskiner, som ? som navnet afslører ? skal betjenes fra fronten af maskinen. Det vil sige, at maskinen åbnes foran ligesom et traditionelt skab, og der er derfor mulighed for at have eksempelvis en Bosch tørretumbler stående ovenpå i en vaskesøjle.

Alternativet til den frontbetjente vaskemaskine er de topbetjente modeller. Disse kan du finde fra mange kvalitetsmærker såsom Electrolux, som ligesom Bosch er yderst prominente, når det kommer til hvidevarer.

Med en topbetjent vaskemaskine har du ikke mulighed for at stille ting oven på maskinen, men til gengæld skal du ikke bruge plads foran til at åbne lågen.

Om du skal bruge en top- eller frontbetjent vaskemaskine afhænger altså af, hvad du har plads til og hvilken personlig præference, du har.

Har du begrænset plads, men vil du gerne have mulighed for at tumble dit tøj, når det er blevet vasket, kan du kigge på vores udvalg af Bosch vaske-tørremaskiner. Her får du vaskemaskine og tørretumbler kombineret i én maskine, så du ikke skal bruge så meget plads, men stadig har alle de samme fordele, som hvis du havde to maskiner.

Køb din nye Bosch vaskemaskine online

Er du på udkig efter en billig vaskemaskine, er du kommet til det helt rette sted. Vi har ofte tilbud på vores mange hvidevarer, så hvis du vil have høj kvalitet til en skarp pris, er det bare med at dykke ned i udvalget her på siden.

Når du har fundet frem til hvilken Bosch vaskemaskine, du vil have, er der kun tilbage at bestille den. Det gør du nemt med få klik, og vi leverer gratis inden for få hverdage.

Er du i tvivl om, hvilken Bosch vaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål, der omhandler de øvrige hvidevarer fra Bosch, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7873 6642 eller via vores onlinechat, som du finder nederst på siden.

Favoritter

Luk