70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Candy Vaskemaskiner

Candy vaskemaskiner

En Candy vaskemaskine må siges at være essensen bag Candy hvidevarer, da Candy vaskemaskiner var det første produkt fra Candy. I 1945 blev den første Candy vaskemaskine fremstillet, og siden da er der blevet produceret mange modeller af Candy vaskemaskiner. Teknologien er selvfølgelig - og heldigvis fristes man til at sige - blevet mere avanceret siden den første Candy vaskemaskine, og de Candy vaskemaskiner, du finder på markedet i dag, indeholder alle de nyeste funktioner på markedet.

Funktioner for Candy vaskemaskiner

Når du skal vælge en Candy vaskemaskine, skal du naturligvis basere dit valg ud fra dine behov. Det betyder, at du skal overveje, hvad du præcist søger i en vaskemaskine, og hvilke funktioner du absolut ikke kan undvære. Noget af det, du blandt andet skal overveje, er, hvor mange kilo din Candy vaskemaskine skal kunne vaske ad gangen. Hvis din vaskemaskine ikke har sensorstyret mængdeautomatik, styrer den ikke selv vandindtaget i forhold til mængden af tøj. Det betyder, at hvis du har valgt en vaskemaskine med en kapacitet på 8 kilo, vil vaskemaskinen også hive vand ind til 8 kilo ved hver vask - også selvom du kun vasker 5 kilo. Vasker du konsekvent kun 5 kilo tøj, bliver det dyrt for dig i længden at have en vaskemaskine med en kapacitet på 8 kilo.

Energimærke for Candy vaskemaskine

Noget andet du skal overveje, er energimærket for din Candy vaskemaskine. Det varierer, hvilket energimærke, der er blevet tildelt de forskellige vaskemaskiner. Energimærke A, er den bedste kategori, og der vil være penge at spare på elregningen, hvis du vælger en Candy vaskemaskine, som er energimærket inden for denne kategori.

Er du i tvivl om, hvilken Candy vaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål vedrørende hårde hvidevarer, er du naturligvis velkommen til at kontakte whiteaway.com's kundeservice på tlf. 70 70 29 29.

Favoritter

Luk