70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

5-30% på hvidevarer til køkkenet*

Se varer * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti. Gælder t.o.m. 20/10-17

×

Demovarer

Returvarer – for dig der elsker at gøre en god handel

Du er kommet til det rette sted, hvis du elsker at spare penge. Og hvem gør ikke det? Den gode nyhed er, at blot fordi et produkt ligger under kategorien returvarer, så betyder det ikke, at varen har været brugt.

Som regel er en hvidevare endt som returvare, fordi emballagen har været brudt, eller fordi en vare har været sendt forkert af sted og er blevet sendt retur igen.

Returvarer dækker også over udstillingshvidevarer. De har fx stået fremme i et showroom el. lign. Og det kan selvfølgelig være alt lige fra vaskemaskiner til køkkenudstyr.

Bemærk at denne type af varer også kan have små buler og lignende. Du kan læse på det enkelte produkt, hvad du kan forvente dig i forhold til dets stand.

Du kan orientere dig om det aktuelle udvalg af returvarer her på siden. Men for at give dig et indtryk af prisniveau og stand er her nogle eksempler på varer, vi har solgt som returvarer eller som udstillingshvidevarer.

Dette er eksempler på tidligere solgte returvarer:

24 % rabat på et integreret køleskab fra Gram (returvare, der har været åben)

30 % rabat på et amerikaner køleskab fra LG (returvare, der har været åben)

27 % rabat på en emhætte fra EICO (returvare, der har været åben)

29 % rabat på et kombineret køleskab og fryseskab fra SMEG (returvare, der har været åben, og som havde en lille bule på siden)

Hold øje med siden her, så du står først i køen til at sikre dig et rigtig godt køb. Du får i mange tilfælde et helt nyt produkt til en meget billig pris.

Favoritter

Luk