70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

EICO

Hvem er EICO?

Står du og mangler eksklusive hvidevarer, emhætter og vaske, er EICO-brandet helt sikkert værd at kigge nærmere på. I mere end 30 år har EICO udstyret kritiske og stilbevidste forbrugere med eksklusivt og funktionelt form og design, der klæder ethvert hjem.

Alle produkter udvikles i samarbejde med ledende europæiske hvidevareproducenter, hvilket er din garanti for, at det ikke bare er udseende det hele - indmaden er også i absolut topkvalitet.

Køb dine EICO-produkter her på siden

Her hos WhiteAway.com kan vi sagtens se EICOs kvaliteter og potentiale. Derfor har vi et stort sortiment af deres produkter, herunder emhætter og emfang i særdeleshed, på lager - og det vi ikke har, kan vi skaffe. Alle vores EICO-produkter har fri levering, og fra du bestiller, til du har varen i hånden, går der ikke mange dage.

EICO fås i mange forskellige prisklasser; lige fra det billige til det i den anden ende af skalaen, men uanset om din pengepung foretrækker det ene eller det andet, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Ligesom designet også er det - med et EICO-emfang i køkkenet, kan du være sikker på, at du har et køkken ud over det sædvanlige. Vær derfor forberedt på, at dine gæster vil spørge dig til råds om, hvor du har den smukke emhætte fra.

EICO-bordemfang

Alle emhætter og emfang fra EICO har noget helt særligt - det er det frække og iøjnefaldende design garanter for. Men vil du være helt sikker på at have et unikt emfang i dit køkken, skal du gå efter EICOs bordemfang. Det er integreret i kogezonen bag komfuret og kan hæves, når der er behov for det. Og når det ikke er i brug, er det så godt som usynligt.

Et bordemfang i sig selv er eksklusivt og kan, som nævnt, give dit køkken et ekstra pift. Men det kan også være en praktisk foranstaltning, der er ideel til køkkenet, hvor en væg- eller lofthængt emhætte ikke er en mulighed.

Spørg os til råds om EICO

Med alle de EICO-produkter, som vi har i vores sortiment, ved vi en ting eller to om EICO. Og er du i tvivl om, hvorvidt en væghængt emhætte passer bedre til dit hjem end en frithængende ditto, ringer du bare (telefon 7070 2929). Så skal vi efter bedste evne rådgive dig om, hvilket EICO-produkt, der opfylder dine behov bedst.

Favoritter

Luk