70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Electrolux

Hvem er Electrolux?

Hvis du er på udkig efter hårde hvidevarer af høj kvalitet eller effektive husholdningsapparater, har du højst sandsynligt hørt om den svenske virksomhed Electrolux. Den gigantiske producent sælger årligt 40 millioner produkter fordelt på 150 lande.

Electrolux er en gammel hæderkronet virksomhed, som har næsten 100 år på bagen. Og virksomheden er ikke kommet sovende til sin succes. Hvad der begyndte som en beskeden forretning i Sverige i 1919, er i dag vokset til at være en global leder inden for husholdningsapparater og hårde hvidevarer. Virksomheden beskæftiger i alt 61.000 mennesker verden over, og sidste år var omsætningen på 110 millioner svenske kroner.

Electrolux til private og professionelle

Electrolux sælger mange produkter til det private marked, men virksomheden er også en stor spiller, når det gælder salg til professionelle. Det drejer sig bl.a. både om vaskemaskiner, tørretumblere, støvsugere, mv. Faktisk er den svenske virksomhed den eneste producent af husholdningsapparater i hele verden, der tilbyder komplette løsninger til private såvel som professionelle. Innovation, design og brugerindsigt er nogle af nøgleordene, der bruges i den forbindelse ? noget, alle nyder godt af.

Uanset om du er privat eller professionel, er oddsene for, at Electrolux har det, du lige står og skal bruge, temmelig gode. Produktsortimentet er bredt og appellerer til stort set alle. Det er især vaskemaskiner og tørretumblere, Electrolux omsætter mange af - og kigger du vores sortiment igennem her på siden, finder du da også disse hvidevarer stærkt repræsenteret. Men også støvsugere, køleskabe, mindre husholdningsapparater og tilbehør er at finde med Electrolux navn på.

Når det gælder madlavning, er svenskerne heller ikke tabt bag en vogn. I mere end 90 år har de samarbejdet med nogle af verdens bedste kokke, og i dag fortæller de med stolthed, at mere end 50 procent af de europæiske Michelin-restauranter bruger Electrolux-produkter i køkkenet til tilberedning af mad. Så hvis du vil være din egen Michelin-kok, kan du med fordel gå efter mærket Electrolux Grand Cuisine - eksklusive produkter med professionelle funktioner til private hjem.

Spørg os til råds om Electrolux-produkter

Med mere end 300 produkter fra Electrolux i vores sortiment ved vi en ting eller to om brandet her hos WhiteAway. Hvis du har behov for råd og vejledning om, hvilket produkt du skal vælge, eller hvordan ét produkt adskiller sig fra et andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige support og kundeservice sidder parat til at modtage dit opkald på telefon 70702929.

Favoritter

Luk