70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 4000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 10/04-21

Electrolux Emhætter

Køb din nye Electrolux-emhætte hos os

En emhætte skal opfylde flere formål, heriblandt at fjerne mados, lugt, fedt og fugtighed. Men en emhætte er ikke bare en emhætte ? der findes et væld af muligheder inden for genren; også når det drejer sig om Electrolux-emhætter. Det er op til dig og dine behov, hvilken type der passer bedst ind hos dig, men læs med her, og se, om du ikke bliver klogere på, hvilke ting det er godt at tage i betragtning, når du skal investere i nyt til køkkenet.

Når du har indsnævret din søgning og udset dig din favorit, kan du købe den her hos os ? med fri fragt og prisgaranti på alle lagervarer. Bedre handel finder du næppe andre steder. Og har vi varen på lager, sender vi den, så du har den inden for 1-2 hverdage. Hurtigt, ikke?

Overvejelser ved køb af Electrolux-emhætte

Allerførst skal du gøre op med dig selv, om det emfang du søger skal være væghængt, frithængende, til udtræk eller noget helt fjerde. Der er fordele og ulemper ved alle typerne, så i sidste ende handler det om indretningen af dit køkken, samt hvad du foretrækker at kigge på.

Udsugning eller kulfilter

En Electrolux-emhætte fås med enten udsugning eller kulfilter. Førstnævnte udskifter luften i dit køkken, mens sidstnævnte nøjes med at rense den og sende den tilbage i rummet. Sidstnævnte opfanger lidt færre partikler end udsugningsemhætten, men til gengæld behøver den ikke en udsugningskanal ud i det fri.

Støjniveau og kapacitet

Du står tæt på din emhætte, når du laver mad, og derfor bør den ikke støje mere, end at du stadig kan være en del af en samtale. I dag produceres de fleste Electrolux-emhætter med en lydstyrke på omkring 50 dB (som er grænseværdien) eller lavere. Jo lavere tal, jo lavere lydstyrke.

Kapaciteten på din emhætte skal matche køkkenets størrelse, så for at finde den rette sugestyrke, skal du gange køkkenets rumfang med 10. Derved finder du frem til minimumsværdien, da en emhætte siges at skulle kunne udskifte eller rense luften i køkkenet mindst 10 gange i timen. Rumfanget finder du ved at gange køkkenets længde, højde og bredde.

Spørg os til råds om emhætter

Vi er noget nær eksperter i Electrolux-produkter og dermed også ?emhætter, så er der noget, du gerne vil spørge om eller have råd og vejledning omkring, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7873 6519.

Favoritter

Luk