70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 4000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 10/04-21

Electrolux Komfurer

Tid til et nyt Electrolux-komfur?

Hvis du er på udkig efter et nyt komfur, så har svenske Electrolux et bredt sortiment, som du kan vælge imellem. Der er flere forskellige typer og modeller, så først og fremmest skal du finde ud af, om du foretrækker et elkomfur eller et gaskomfur.

Når det valg er truffet, er det tid til at overveje, hvilken type kogeplader, du gerne vil have - der findes bl.a. glaskeramiske kogeplader (el), induktionskogeplader (el) eller gaskogeplader (gas). De to førstnævnte kogepladetyper er kendetegnet ved at have en helt flad top, der er nem at rengøre.

Electrolux komfurer har alt fra gaskogeplader, gaskogesektion med triplebrænder, 4 kogezoner og 4 induktionskogeplader.

Køb dit nye Electrolux-komfur online hos os

Her på siden kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvilket Electrolux-komfur du helst vil have. Når du har udvalgt din favorit, lægger du det i kurven og betaler ? og herefter afsender vi det til dig kvit og frit inden for 1-2 hverdage. Prisen bliver ikke billigere end hos os; vi har nemlig prisgaranti på alle vores lagervarer.

Ovne i Electrolux-komfurer

Når du skal vælge, hvilken type ovn du gerne vil have i dit nye komfur, er et af de vigtigste punkter, om ovnen skal være stor eller lille. Størrelsen på ovnrummet varierer nemlig meget fra komfur til komfur. Hvis du ofte laver store mængder mad, enten fordi I er mange mennesker i din husstand, eller fordi du ofte har gæster, så er det naturligvis mest fordelagtigt med en stor ovn. Eller måske en dobbelt ovn ? Electrolux har en model, hvor du får to ovne i ét komfur.

Du skal også tage stilling til, om din ovn helst skal være med katalyse eller pyrolyse ? to forskellige selvrensende programmer, der på hver sin måde gør det nemmere for dig at gøre ovnen ren.

Antallet af smarte ekstrafunktioner på Electrolux? ovne varierer, så tjek komfurernes specifikationer, hvis du ikke kan leve uden konkrete funktioner.

Spørg os til råds om komfurer

Her hos WhiteAway.com ved vi alt, der er værd at vide om komfurer ? både dem fra Electrolux og øvrige brands. Så ring til vores kundeservice på telefon 7873 6519, hvis du er i tvivl om, hvilket komfur du skal vælge, eller hvilke funktioner der bedst matcher dine behov. Eller du har et helt tredje spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Favoritter

Luk