70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 4000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 10/04-21

Electrolux Mikrobølgeovne

Hvem er Electrolux?

Electrolux er en svensk hvidevareproducent, der blev grundlagt for næsten 100 år siden - i 1919. I dag kan virksomheden uden at blinke kalde sig en af de ledende på markedet for husholdningsapparater - med en omsætning på 110 millioner svenske kroner sidste år og en medarbejderstab på 61.000 taler tallene for sig selv.

Kvalitets mikrobølgeovne fra Electrolux

Når du køber en Electrolux mikrobølgeovn, køber du samtidig virksomhedens lange erfaring med hvidevarer og apparater til køkkenet. Du kan derfor være ganske sikker på, at kvaliteten er høj, lige som designet også er det. Mange af Electrolux' mikroovne er holdt i stål og sort - et tidløst look, der passer ind i ethvert hjem.

Samtidig har Electrolux microbølgeovne i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den ovnstørrelse, der passer bedst til dine behov. Bemærk imidlertid at et mindre eller større ovnrum ikke altid afspejler størrelsen på selve mikrobølgeovnen, så husk også at tjekke de ydre mål, når du bestiller, hvis der er begrænset plads, der, hvor den skal stå.

Køb din nye Electrolux mikrobølgeovn her på siden

Hvis du gerne vil have en microovn, men du ikke helt ved, hvilken en du skal vælge, kan du prøve at se på udvalget på siden her. Vi har mange forskellige mikroovne fra Electrolux, og vi har samlet dem alle her. Prisen er opnåelig, og både design, funktionalitet og kvalitet er i top, så du kan roligt slå til.

I øvrigt har vi prisgaranti på alle vores Electrolux-produkter - ikke kun mikrobølgeovnene - så du er helt sikker på altid at gøre en god handel hos os, når det gælder kvalitetsprodukter. Electrolux er nemlig indbegrebet af kvalitet og stilrent design.

Spørg os om råd ang. vores Electrolux mikrobølgeovne

En mikrobølgeovn er ikke bare en microbølgeovn, men hvis man ikke er inde i sagerne, kan det være svært at finde hoved og hale i de forskellige størrelser og typer. Har du spørgsmål vedrørende køb af mikrobølgeovne i al almindelighed, som du ikke kan finde svar på ved at gå ind på den specifikke ovn og eventuelt sammenligne med øvrige mikroovne, er du altid velkommen til at kontakte os. Du fanger vores kundeservice på telefon 7070 2929.

Favoritter

Luk