70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 4000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 10/04-21

Electrolux Kaffe & te

=

Køb en luksuriøs kaffe- og espressomaskine her

Hvis du betragter kaffe snarere som livseliksir end som noget andet, og/eller gemmer du en lille barista i maven, så giver Electrolux dig muligheden for at udfolde dig udi kaffebrygningens kunst.

Electrolux? kaffe- og espressomaskiner hører ikke til blandt de billigste kaffemaskiner, men til gengæld får du fuldautomatisk kaffeluksus for alle pengene. Vælg mellem traditionelle kaffemaskiner eller en lækker indbygningsmaskine med dampdyser og mulighed for at brygge den ultimative kop espresso med silkeblød crema. Vi har i øvrigt prisgaranti på alle vores lagerførte varer, så du risikerer ikke at støde på din foretrukne Electrolux-kaffemaskine billigere andetsteds på nettet.

Her på siden kan du nemt og hurtigt få et overblik over de Electrolux kaffe- og espressomaskiner, vi har i vores sortiment lige nu. Og når du har købt og betalt din favorit, sender vi den til dig uden beregning ? i løbet af kun et par dage.

Hvorfor vælge en fuldautomatisk kaffemaskine?

Med en stigende interesse for kvalitet inden for kaffebrygning, er espressomaskinen blevet et ønskeobjekt i mange hjem. Kaffen, du kan brygge på sådan en, overstiger langt kvaliteten af traditionel kolbekaffe (ikke et ondt ord om den!), og du kan imponere både gæster og din bedre halvdel med en dampende, aromatisk cappuccino eller en eksklusiv espresso.

Smarte funktioner ved Electrolux? kaffe- og espressomaskine

Electrolux har en eksklusiv indbygningskaffemaskine, der nemt og hurtigt kan brygge en smagfuld kop kaffe til dig. Maskinen er spækket med smarte funktioner, såsom automatik til både espresso, almindelig kaffe, varmt vand og damp, berøringsfølsom betjening, højdejusterbart kaffeudtag, medfølgende termokande, temperaturjustering, LED-kopbelysning og meget meget mere. Derudover er den fremstillet af rustfrit stål med AntiFingerPrint, så fedtfingre ikke er så synlige. Smart i en travl hverdag og stiller ikke så store krav til rengøringen.

Hvis du foretrækker traditionel kaffe, kan Electrolux også opfylde dét behov, da den svenske producent også fremstiller almindelige kaffemaskiner. Og uanset hvilken maskine du vælger, er de alle designet på en måde, så de er nutidige og vil klæde dit køkken.

Spørg os til råds om kaffemaskiner

Hvis du er i tvivl om, hvilken Electrolux kaffe- og espressomaskine du skal vælge, eller du har spørgsmål til nogle af Electrolux? øvrige hvidevarer eller husholdningsapparater, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7873 6637.

Favoritter

Luk