70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Gorenje

Gorenje - historien bag

Gorenje er den største hvidevareproducent i Slovenien. Og med en markedsandel på hele 4 % er fabrikanten faktisk blandt de otte største hvidevareproducenter i hele Europa.

Virksomheden blev grundlagt i 1950 og har siden da produceret hvidevarer under forskellige navne. Som eksempelvis Gorenje, Mota, Atag, Pelgrim, Etna, Körting og Sidex. Selve produktionen foregår i Velenje - ligeledes i Slovenien - samt i Mariánske Údolí i Tjekkiet og i Valjevo, som ligger i Serbien.

Siden grundlægningen er virksomheden vokset støt, og i dag har Gorenje Group 83 virksomheder, hvoraf de 59 er placeret uden for Slovenien.

Herhjemme kender vi primært til de hårde hvidevarer, Gorenje producerer, men det er ikke det hele der fabrikeres nemlig også keramik og køkken- og badmøbler med Gorenje-navnet, og så tilbyder virksomheden tjenester inden for økologi, energi og handel. Det er en altså en stor spiller på markedet, vi har med at gøre, og det er da heller ingen tilfældighed, at Gorenjes produkter kan findes i mere end 70 lande primært beliggende i Europa.

Faktisk er Gorenje lidt af en succeshistorie, da det i midten af 1900-tallet ikke var "bare lige" at komme ind på markedet som hvidevareproducent. Der var mange opfindere, forretningsmænd og iværksættere om buddet, og mange satsede stort, mens kun få vandt. Gorenje var, som nævnt, en af dem, der klarede sig rigtig godt, og det nyder vi godt af i dag i form af kvalitetshvidevarer til fornuftige og fordelagtige priser.

Hvidevarer til befolkningen

Hårde hvidevarer har ikke altid være en "allemandsret", som vi opfatter det i dag. I 1950 var det de færreste hjem, der havde eksempelvis køleskab og vaskemaskine, men i opsvinget kom disse husholdningsgoder efterhånden ind i flere og flere hjem. På sin vis kan man godt sige, at Gorenje har være med til at skrive historie på den front, da hvidevarernes indtog i privaten var en husholdningsmæssig revolution.

Dengang var det ikke almindeligt, at kvinderne var på arbejdsmarkedet, og de gik i stedet hjemme og "holdt hus". Med de nye hjælpemidler blev arbejdet i hjemmet lettet markant, og det blev derfor muligt for kvinderne at frigøre sig væsentligt fra de huslige pligter. Og der blev, som vi nyder godt af i dag, også mulighed for, at kvinderne kunne komme på arbejdsmarkedet og derved blive mere frigjorte og ligeberettigede.

Gorenje Group Nordic A/S

Gorenje har et dansk datterselskab, der blev etableret i 1976. Det har hovedkvarter i København og er vokset støt siden grundlæggelsen. I dag er Gorenje Group Nordic A/S vel det, man bedst kan betegne som en multinational virksomhed, som har ansvaret for et område, der dækker mere end 1,5 millioner km2 og er beboet af over 32 millioner mennesker. Det er hele Norden og Baltikum, der er tale om, så det er slet ikke dårligt gået af en til at begynde med lille dattervirksomhed.

Gorenje Group Nordic A/S markedsfører også Asko

Gorenje hårde hvidevarer

Når du vælger Gorenje hvidevarer, går du aldrig galt i byen. Kvaliteten og designet er i top, mens prisen er i bund, så overvejer du at anskaffe dig nye hårde hvidevarer, og vil du foretrække at holde dig til en enkelt producent, kan du med fordel gå efter Gorenje.

Firmaet producerer alle de "gængse" hårde hvidevarer - Gorenje køleskabe, frysere, Gorenje komfurer, Gorenje vaskemaskiner, Gorenje emhætter og flere andre.

Hos Gorenje får du høj kvalitet, innovativt design og lang holdbarhed i en og samme hvidevare. Produkterne er designet ud fra, at de skal være nemme at bruge, og at de skal kunne holde til daglig brug gennem mange år. Løsningerne er gennemtænkte og i mange tilfælde smarte, og i samme ombæring er der tænkt på, at de hårde hvidevarer skal være til at betale. Så hos Gorenje kan de fleste være med.

Miljøvenlige Gorenje

Gorenje er hoppet med på tidens trend om grønne produkter og bæredygtighed. Derfor er der tænkt grønt design ind i hele et produkts livscyklus. Det vil sige, at der tænkes over reducering af spildmaterialer fra hele fabrikationsprocessen, ligesom der også er justeret på energi- og vandforbrug i de enkelte produkter. Hvor det er muligt, bliver der også brugt naturlige ressourcer - vand, strøm, naturgas og komprimeret luft. Det overordnede mål er at nedbringe energiforbruget, vandforbruget samt behovet for vaskemiddel så meget som overhovedet muligt.
Indtil videre er der taget godt imod Gorenjes tiltag fra miljøforkæmpere, så de har helt sikkert fat i den lange ende.

Gorenje+

Som en service for de ekstra kræsne hvidevare-forbrugere har Gorenje udviklet hvidevareserien Gorenje+. Herunder er både køle-/fryseskabe, opvaskemaskiner, komfurer og kogeplader samt emhætter. Gorenje+ forhandles primært hos køkkenspecialister og koster derfor også mere, end Gorenjes "almindelige" hårde hvidevare. Men ved også at have denne kollektion, rammer Gorenje endnu bredere og kan derved få fat i flere forbrugere.

Gorenje+-navnet er baseret på, at kollektionen indeholder en lang række merværdi for slutbrugeren i form af den nyeste kollektion, større designbevidsthed, brugervenlighed, harmonisk design, mv.

Den østeuropæiske ener

Ud over at være en succeshistorie, fordi virksomheden kom ind på hvidevaremarkedet på det rigtige tidspunkt og nød godt af efterkrigstidens opsving og huslige revolution, er Gorenje også en ener, fordi virksomheden er en af de få østeuropæiske virksomheder, der for alvor har formået at positionere sig multinationalt.

Vi er her hos WhiteAway rigtig glade for at have et væld af Gorenjes kvalitetsprodukter i vores sortiment. Husk, vi har prisgaranti på alle lagerførte varer og du får leveret ganske gratis.

Favoritter

Luk