70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Gorenje Vaskemaskiner

Gorenje vaskemaskiner - Find billige Gorenje vaskemaskiner her

I 2005 fik en af Gorenjes vaskemaskiner den anerkendte Red Dot Design Award, hvilket understreger, at Gorenje vaskemaskiner er stilrene og moderne i deres design. Du kan dermed trygt investere i en Gorenje vaskemaskine ? ikke mindst fordi teknologien også er helt i top for Gorenje vaskemaskiner.

Energimærke for Gorenje vaskemaskine

Når du skal købe en Gorenje vaskemaskine, skal du være opmærksom på en række elementer, som kan sikrer dig det rette køb. Du skal eksempelvis overveje, hvilken energiklasse du ønsker, din Gorenje vaskemaskine skal være kategoriseret i. Energimærke A er den bedste klassificering på skalaen i forhold til alfabet-skalaen.

Centrifugeringsevne for Gorenje vaskemaskine

En anden væsentlig faktor i forhold til køb af vaskemaskine er centrifugeringsevnen. Også denne vurderes på en skala, hvor A er den bedste ? uden gradbøjninger eller lignende. Centrifugeringsevnen defineres ved omdrejninger pr. minut, hvor det er et spørgsmål om, hvor meget vand der presses ud af tøjet. Dermed hænger centrifugeringsevnen også sammen med den restfugtighed, som er angivet for din Gorenje vaskemaskine. Restfugtigheden er ligeledes et udtryk for, hvor tørt dit tøj er, når du tager det ud af din Gorenje vaskemaskine. En lav restfugtighed betyder mindre tid i eksempelvis tørretumbleren eller på tørresnoren.

Kapacitet for Gorenje vaskemaskine

Endnu en væsentlig overvejelse er kapaciteten for din Gorenje vaskemaskine. Kapaciteten defineres i kilo, og det er ganske simpelt et spørgsmål om, hvor mange kilo din Gorenje vaskemaskine kan vaske ad gangen. Gorenje vaskemaskiner fremstilles helt op til en kapacitet på 11 kilo, hvilket er rigtigt meget. Dit valg af kapacitet skal imidlertid hænge sammen med din vasketøjsmængde, hvis vaskemaskinen ikke har sensorstyret mængdeautomatik. Den omtalte funktion gør, at en sensor vejer det ilagte tøj og selv angiver vandforbruget herudfra. Således kan du vaske 6 kilo tøj i en vaskemaskine med en kapacitet på 11 kilo uden at opleve et stort vandspild ? og så siger det næsten sig selv, at en Gorenje vaskemaskine uden denne funktion gerne skal matche din vasketøjsmængde så vidt muligt for at være økonomisk fornuftig.

Er du i tvivl om, hvilken Gorenje vaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål vedrørende Gorenje hvidevarer, er du naturligvis velkommen til at kontakte WhiteAway.com?s kundeservice på tlf. 70 70 29 29.

Favoritter

Luk