70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Gram

Gram - bagom virksomheden

Ud over at være en lille by midt i Sønderjylland med rundt regnet 2.500 mennesker, er Gram også en stor, dansk hvidevareproducent, som er beliggende i Kolding.

I 1901 byggede Hans Gram, fabrikant, et maskinværksted i Vojens. Det var ikke særlig stort, men det var stort nok til at levere alskens maskineri - herunder komplette mejerier. Et par år senere trådte Hans' bror, Åge Gram, ind i virksomheden, som blev døbt Brødrene Gram. Op gennem tiden er virksomheden vokset støt, og i dag beskæftiger den omkring 3.500 ansatte. Desuden er der et væld af forhandlere og datterselskaber på verdensplan. Virksomheden ejes af Amica Wonki S.A og har, som nævnt, hovedsæde i Kolding.

Det er svært at spå om, hvor landsbyen Vojens ville være i dag, hvis ikke det var for Brdr. Gram, men faktum er, at den i takt med virksomheden voksede til en moderne provinsby. Før virksomheden blev etableret, var der bare marker der, hvor byen nu, og det er dels pga. Peter N. Lagoni, byens grundlægger, dels pga. Brdr. Gram, at Vojens nu er på landkortet.

Virksomheden i dag

GRAM - som egentlig skrives med versaler - er måske nok mest kendt for sin køle- og fryseteknik i deres køleskabe og køle-fryseskabe. Men ikke desto mindre leverer virksomheden et komplet udvalg af hårde hvidevarer til husholdninger over hele Norden.

Nogle af firmaets særlige indsatspunkter er miljørigtige hvidevarer, der samtidig er funktionelle og formgivet i et design, som passer ind i den skandinaviske, stringente og samtidig tidløse stil. Desuden vægter virksomheden kvalitet og holdbarhed højt, hvorfor de hårde hvidevarer fra virksomheden for alvor er kram, der er til at stole på.

Køb GRAM hvidevarer online

Hos WhiteAway.com fører vi et bredt udvalg af hårde hvidevarer fra firmaet i Vojens. I mange forskellige farver og udformninger, men fælles for dem er, at du får et godt, gedigent, danskdesignet produkt, der holder sig flot i mange år. Også selv om du vælger en løsning i rustfrit stål, der ellers nemt kan blive ridset; Følger du få, enkle plejeråd, holder det sig flot i utrolig mange år - en indikator for den gode kvalitet. Vi forhandler en lang række hvidevarer, blandt andet GRAM køleskabe.

Spørg os til råds om GRAM-hårde hvidevarer

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores hårde hvidevarer fra sydjyske GRAM, sidder vores hjælpesomme og kompetente kundeservice parat ved telefonen det meste af dagen. Ring på 7873 6533, og lad dig råde og vejlede, så du ender med det eller de helt perfekte produkter.

Favoritter

Luk