70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Armaturer

Armaturer til hele boligen - eller et enkelt rum?

Køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, berøringsfrie armaturer eller kogende vandhaner. Der findes et hav af forskellige armaturer - også kaldet en helt almindelig vandhane. Derfor vil vi gøre det dejlig nemt for dig at få et overblik over, hvad der matcher dine behov, når du skal vælge ny vandhane. Det eneste du skal gøre er at læse med lidt endnu.

Armaturer hvor funktionalitet og design matcher

Et armatur er ikke bare et armatur. De findes i forskellige designs, mærker og med forskellige funktionaliteter. Skal du fx have et nyt armatur til dit køkken har du muligvis nogle krav til designet. Men det er ikke kun designet du bør tænke på. Det er også vigtigt, at vandhanen er funktionel, så du får en nemmere hverdag. Eksempelvis bliver det besværligt, hvis du ikke kan få gryder og pander ind under vandhanen, fordi den er for lav. Hvorimod det kan give bedre mening med en lidt lavere vandhane på badeværelset, når det blot er hænderne der skal ind under. Det samme gælder i bryggerset. Er det rummet, hvor du fylder en spand op med vand, når der skal vaskes gulve? Så skal spanden gerne kunne komme ind under vandhanen.

Nogle producenter har vandhaner beregnet til boligens forskellige rum, men i samme design. Så hvis du er på udkig efter armaturer til flere rum, eller hele din bolig, og ønsker en løsning som er både stilren og funktionel - så er der godt nyt! I vores sortiment finder du WAG-serien, som tilbyder designsmarte, funktionelle vandhaner til alle rum - hvad enten du er til børstet stål, messing eller et sort stilrent look.

Sådan vedligeholder du dit nye armatur

Det er en rigtig god idé at vedligeholde dit nye armatur løbende, hvis du vil undgå kalkaflejringer. Sørg for at tørre det af med en klud eller et håndklæde efter helt almindelig hverdagsbrug. Når vi vasker hænder eller fx rengør gryder og pander, kan vandet let komme til at sprøjte op på armaturet. Det giver trælse pletter, som på sigt kan være svære at fjerne. Derfor hellere vedligeholde det løbende. Udover at bruge 5 sek. på at svinge en klud henover armaturet, anbefaler vi, at du bruger et let kalkfjerningsmiddel til de pletter, der ikke vil gå af. Det behøver ikke være nogle særlige specialrengøringsmidler. Blot lidt almindelig husholdningseddike kan gøre underværker - og så skåner du både dine hænder, armaturets materialer og miljøet ved at bruge et let middel. Ved svære pletter kan du bruge eddikesyre, eller et lignende middel som indeholder citronsyre.

Få det perfekte armatur hjem til dig

Har du fundet de perfekte armaturer til din hverdag? Scroll igennem vores sortiment eller giv vores specialister et kald på 70 70 29 22 - hverdage mellem kl. 8-22. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette løsning. Og husk at vi både har prismatch og hurtig levering. Det er dejlig nemt! Og sådan skal det være. Hos whiteaway ønsker vi nemlig at hjælpe vores kunder til en nemmere hverdag.

Favoritter

Luk