70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Start din sommer her

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Badeværelse

Badeværelse

Før i tiden, var toiletrummet udelukkende et praktisk rum i hjemmet, skåret ned til nødvendighederne. Det er heldigvis ikke tilfældet længere. I dag er vores badeværelse også stedet der faciliterer vores faste morgenrutiner, og stedet hvor vi kan ånde ud og under bruseren, eller blive nulstillet i badekaret, efter en lang uge. Derfor er komfort og indretning på badeværlset vægtet lige så højt som det praktiske element. Hos whiteaway vil vi derfor gøre vores bedste for, at du kan give dig selv den bedste wellness-følelse, hver gang du træder ind på dit badeværelse. Du kan se vores fulde udvalg af badeværelsesmøbler, spejle, håndvaske, toiletter, brusearmaturer, badekar og andet tilbehør til badeværelset, og selv skrædersy den perfekte indretning til dit badeværelse.

Nyt badeværelse

Skal du til at bygge nyt badeværelse, eller står du overfor en større eller mindre renovering?

Så har vi hos whiteaway samlet et bredt udvalg af alt det du har brug for. Når du skal indrette dit eget personlige wellness-center, skal udtrykket af de enkelte elementer harmonere med hinanden. Det opnår du ved at strømline formerne, farverne og materialevalget på dit badeværelse. Helhedsfølelsen er det der gør, at dit badeværelse bliver en fornøjelse at træde ud på. Derudover kan du løfte stilen og sætte streg under stemningen på dit badeværelse med den helt rette belysning.

Hvis ikke du står og skal renovere eller bygge et nyt badeværelse op fra bunden, kan du også få fornemmelsen af et helt nyt badeværelse, ved blot at ændre små men iøjenfaldende detaljer. Ved at udskifte dit badeværelsesspejl, dit håndvaskarmatur, eller blot montere nye håndklædekroge, får dit badeværelse hurtigt et helt nyt udtryk. Du skal blot finde den stil der tiltaler dig mest og tilføje den i de små detaljer på dit nye badeværelse.

Det lille badeværelse

Størrelsen af dit badeværelse betyder selvføgelig noget for den måde du kan indrette det på. Et lille badeværelse skal ikke nædvendigvis være en begrænsning for dine ønsker om indretning. Der er flere tips og tricks du med fordel kan gøre brug af, for at skabe de optimale rammer på dit lille badeværelse. Med et lille badeværelse kan du med fordel vælge dine badeværelsesmøbler i mindre dimensioner, samt at skabe opbevaringsplads i højden. Det kan du effektivt gøre med et hjørneskab, et spejlskab eller ved at hænge en badeværelseshylde op. På den måde sparer du mest mulig gulvplads, hvilket vil få et lille badeværelse til at føles større.

En anden yderst effektiv måde at udnytte hver eneste kvadratmeter på et lille badeværelse, er ved at montere brusedører. Med brusedører der kan foldes ind mod væggene de er monteret på, Giver du dig selv en ekstra plads, når bruseren ikke er i brug. Du kan se vores udvalg af brusedører og lignende løsninger her.

Spørg os til råds om dit badeværelse

Hvis du er i tvivl om, hvilket brusearmatur, håndvask, eller noget helt tredje der er det rette for dig og dit badeværelse, eller du har andre spørgsmål, sidder vores kundeservice parat fra kl. 8-22 alle dage. Du kan kontakte vores hvidevareeksperter på telefon, chat og mail alle ugens dage. Du kan også læse mere om vores leveringsoplysninger og vores forskellige tillægsydelser her. Har du fundet en vare til dit badeværelse, som sælges billigere på en anden side? Vær ikke urolig! Hos whiteaway er vi klar til at matche den laveste pris online, fordi det er vigtigt for os, at vores kunder altid får konkurrencedygtige priser. For øvrig hjælp og vejledning kan du besøge vores kundecenter. Du kan også tage et smugkig på vores store udsalgssortiment her.

Favoritter

Luk