70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Lamper

Historien om FRANDSEN

FRANDSEN har designet, produceret og markedsført lamper siden 1968 og har en stor viden og ekspertise inden for lampedesign og produktion heraf. FRANDSEN tilbyder lampedesign, der er karakteriseret ved en sammensmeltning mellem æstetik, funktionalitet og håndværk. FRANDSEN samarbejder med internationale designere såsom Guillaume Delvigne, Friis & Moltke, 365° NORTH, Concrete Amsterdam og JOI-Design. Alle FRANDSENs lamper er produceret i udvalgte gedigne materialer, der sikrer lamper i holdbar og god kvalitet.

Benny Frandsen

Stifteren af FRANDSEN, Benny Frandsen, begyndte i 1968 at designe lamper i sin kælder. Hans første design var den ikoniske Ball-pendel og den magnetiske Ball-væglampe, der skulle vise sig at blive danske designikoner, og som i dag stadig er nogle af de produkter, der kendetegner FRANDSEN bedst. Andre af Bennys kendte designs er blandt andet BF20-serien og Benjamin-serien.

Den ikoniske Ball-serie

Ball-lamperne er et af Benny Frandsens mest ikoniske og kendte designs, som han designede i 1968. Den sjove, kugleformede lampe har gennem tiden været at finde i danske hjem, sommerhuse, institutioner og mange flere steder. Op igennem 1970’erne var Ball-lamperne typisk orange eller brune for at matche tidens trends. BALL blev oprindeligt introduceret som pendel og væglampe med magnet. Særligt magnetlampen blev en succes. I dag er Ball-lamperne designikoner, og de bliver hele tiden opdateret og videreudviklet, så de passer til tiden.
BALL har gennem årene fulgt tidens trends, og lampen er derfor blevet produceret i årtiernes populære farver. Siden 1968 er BALL-familien også løbende blevet udvidet, men det genkendelige design er altid det samme. I dag findes BALL derfor i mange forskellige farver og modeller, og omfatter både bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler i utallige farver.

Flere fantastiske designs

Udover den ikoniske Ball-serie er FRANDSEN sortimentet i dag udvidet til at indeholde en række andre serier. Sammensmeltningen mellem æstetik, funktionalitet og håndværk, som FRANDSEN er kendt for, går naturligvis igen i de øvrige serier. Blandt andet er serierne Cohen, Lyss, Bristol, Benjamin, Champ, Cool, Grace, Cohen, Silk, Minneapolis og BF20 serien populære i mange danske hjem. Serierne indeholder lige fra FRANDSEN bordlamper til gulvlamper, væglamper og pendler i unikke former og farver, så der er noget til enhver smag.

Favoritter

Luk