70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Støvsuger

Tid til en ny støvsuger?

En støvsuger er en nødvendighed i så godt som alle moderne hjem, og selv om de fleste vil kunne finde på væsentligt mere spændende ting at bruge deres penge på, kan det ikke betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest og købe den første, den bedste tvivlsomme støvsuger i supermarkedet. Selv om billige støvsugere kan være udmærkede, betaler det sig oftest at smide lidt penge efter en gennemtestet model af et anerkendt fabrikat.

Har du brug for hjælp med at finde den helt rigtige støvsuger? Se vores støvsugerguide

Køb på whiteaway.com

Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af støvsugere hos whiteaway. Så hvis du er i marked for en ny en af slagsen, er det blot at se dig omkring. Vi har et væld af forskellige modeller og typer at vælge imellem – og noget for enhver smag og pengepung. Husk, at når du handler hos os, er du sikker på at gøre en god handel, da vi har prisgaranti på lagervarer og hurtig levering.

Har du behov for ekstra tilbehør, fx et mundstykke til genstridige hjørner, kan du også finde dét her hos whiteaway.com.

Flere forskellige typer støvsugere

Uanset om du har brug for en håndstøvsuger, en støvsuger med eller uden pose, en lille støvsuger eller en ganske almindelig en af slagsen, så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler kun hårde hvidevarer og husholdningsapparater fra top-brands, og du finder derfor ofte gode tilbud på kendte mærker som Bosch, Miele, Siemens, Philips, m.fl.

Før du investerer i en ny støvsuger, skal du gøre op med dig selv, hvilke krav og ønsker du måtte have til en. Det kan være medvirkende til, at du ender med den helt rigtige model.

Pose vs. poseløs

Nogle mennesker sværger til en poseløs model, da de så slipper for at skulle købe poser til deres maskine. Desuden slipper man for ærgrelsen ved, at man pludselig mangler en pose, når gulvene trænger allermest til at blive rengjort. Overfladisk eller ej – det giver desværre sjældent bonuspoints på kontoen at byde svigermor velkommen til en støvet lejlighed fyldt med nullermænd.

Andre mennesker foretrækker en støvsuger med pose. Fordelen ved sådan en er, at det er ret nemt at skifte pose fremfor at skulle tømme og rense et filter (som er tilfældet med den poseløse version).

Læs mere om forskellen på støvsugere med og uden pose her.

Størrelsen betyder noget

Størrelsen på maskinen har også noget at sige i forhold til, om du bliver glad for den eller ej. Nogle foretrækker en lille støvsuger – måske fordi pladsen til den er begrænset, eller fordi boligen ikke er så stor – mens andre måske prioriterer højere, at støvsugeren er stor, fordi boligen er det.

Det kan også være et kriterium, at støvsugeren er let – noget, der bl.a. kan forekomme i boliger i flere etager, hvor det kan blive tungt at slæbe rundt på et monstrum af en støvsuger. Det kunne også være, at der var behov for en ledningsfri støvsuger, som egentlig godt kan fungere som den primære støvsuger, men som de fleste har til blot at tage den "lette" støvsugning.

Var det noget med en robotstøvsuger?

Hvis du er led og ked af at støvsuge, kan det være, at du burde tage et godt kig på vores robotstøvsugere. De klarer alt arbejdet for dig, og det eneste du skal gøre, er at tømme den fra tid til anden samt sørge for, at den lader op.

Uanset hvilken type der er din favorit, så er det vigtigt, at du tager dit hjem og din indretning med i overvejelserne, før du beslutter dig endeligt.

Forlæng levetid og ydeevne

For at sikre den længst mulige levetid for din støvsuger bør du skifte filtre som anført i brugsanvisningen. Et stoppet filter mindsker sugeevnen, og det samme er tilfældet, hvis poserne ikke skiftes som anbefalet. Desuden kan en overfyldt pose overophede støvsugerens pose.

Spørg os til råds

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller har du øvrige spørgsmål emnet her eller hårde hvidevarer i al almindelighed, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige og kompetente kundeservice på telefon 7070 2929.

Favoritter

Luk