70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Strygning

Strygning – Slip for trælse folder

Der er intet som at hoppe i en nystrøget skjorte eller et par bukser, der ikke har en eneste fold. Eller at lægge sig godt til rette i sengen med nyvaskede lagner og – oh, luksus! – nystrøget sengetøj. Ud over, at det i de fleste tilfælde ser pænest ud, at tøj er strøget, giver det også en nærmest luksuriøs følelse, så måske det er den, du skal holde fast ved, næste gang du ikke orker at kæmpe dig igennem bunken med strygetøj.

Strygetilbehør hos whiteaway

For vi kan lige så godt være ærlige: Strygning er bare ikke det sjoveste i verden! Men det er nødvendigt, og hvorfor så ikke gøre en dyd ud af nødvendigheden? Her hos whiteaway.com har vi en række strygejern og dampstationer, der om ikke kan gøre strygningen til en leg, så i hvert fald gøre den både sjovere og nemmere at komme igennem.

Alle vores ting til strygning er i topkvalitet med en pris, der er i bund. Vi fører kun anerkendte, velafprøvede mærker, så du kan roligt slå til, velvidende at du ikke bliver skuffet.

Strygejern vs. dampstation

De fleste kender et strygejern og ved, hvordan sådan et fungerer. I dag fås langt de fleste strygejern med damp, hvilket kan være praktisk til både tykke og tynde tekstiler. Men hvad er en dampstation så, og hvorfor kan sådan en være praktisk?

Fordelen ved dampstationerne er, at de kan indeholde mere vand end et dampstrygejern og derved dampe og presse tykkere og mere krøllede tekstiler. Derudover kan alle tekstiler stryges med blot en enkelt indstilling. En dampstation er nem at bruge og er til dig, der stryger ofte og meget. Stryger du sjældent og/eller kun en lille smule ad gangen, behøver du ikke investere i en dampstation, der prismæssigt er noget dyrere end et almindeligt strygejern.

Spørgsmål til strygning

Hvis der er noget i forbindelse med strygning og indkøb af udstyr hertil, du er i tvivl om, kan du ringe til vores kundeservice på 7070 2929 eller kontakte os nederst i højre hjørne på siden her. Vi sidder klar ved online chatten.

Favoritter

Luk