Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Rengøringstips

10 rengøringstips med tandbørsten

Der er ingen grund til at smide den aflagte tandbørste ud, for den kan genbruges til rengøring. Her er 10 helt oplagte steder, hvor du kan bruge en gammel tandbørste.

1. Tætningslisten på køleskabet

Tætningslisten i døren på køleskabet kan være besværlig at få ren – og måske har du ikke engang tænkt på, at den skal renses. Men hvis du svinger tandbørsten, behøver det hverken være svært eller tage lang tid.

2. Kanten langs vasken

Der bliver lagt meget energi i at få selve håndvasken renset, men husker du kanten rundt om vasken? Snavs og støv kan let klemme sig ind mellem kanten og bordpladen, men tandbørsten kan hurtigt få bugt med det.

3. Stikkontakten

Fordi vi rører meget ved vores stikkontakter, bliver de hurtigt beskidte. Snavs fra vores hænder kan samtidig samle sig og holde på støv og andre partikler i luften. Men igen kan en hurtig tandbørstning få stikkontakterne skinnende rene.

Rengøringstips stikkontakt whiteaway

Brug for mere end tandbørsten til din rengøring? Se vores rengøringsprodukter her.

4. Termostaten på radiatoren

Nøjagtig ligesom stikkontakten bliver termostaten fedtet, når man bruger den. Og nøjagtig ligesom med stikkontakten kan tandbørsten afhjælpe problemet.

5. Amaturer og afløb

Hvis vi vender tilbage til håndvasken, kan afløb og amaturer også være svære at få helt rene – især rundt i kanterne. Men med en tandbørste er der ingen smalle steder, så du kan få bugt med støv og snavs overalt.

6. Karme på døre og vinduer

Insekter og edderkopper kan godt lide at bruge karmene i døre og vinduer. Derfor er der ofte spindelvæv og gamle pupper i karmene. Det kan du hurtigt slippe af med, hvis du giver karmen en tur med tandbørsten.

Træt af at læse? Få det hele fortalt på video

Det er Bolius’ rengøringsekspert, Fru Grøn, der har stået for de første 6 gode råd. Hvis du hellere vil høre ekspertens egne ord, kan du tage et kig på videoen her.

Vi vil gerne bygge videre på Fru Grøns gode råd, så du får lige 4 gode bonusråd med.

7. Tastaturet på din bærbare

Hvis du, som jeg, ikke altid er god til at komme væk fra den bærbare, mens du spiser, har du sikkert også prøvet at tabe en krumme eller to ned på tastaturet. En hurtig tandbørstning kan hjælpe med at fjerne selv de mest genstridige rester, men pas på, at du ikke bare maser dem ned under tasterne.

8. Fugerne på badeværelset

Støvsugeren eller gulvkluden er ikke altid lige god til at nå ned i fugerne, så det kan være nødvendigt med en hurtig tur med tandbørsten, hvis du vil have badeværelsesgulvet helt rent.

Rengøringstips fuger whiteaway

9. Puds smykkerne

Hvis smykkerne har ligget lidt for længe i smykkeskrinet, kan de godt blive lidt matte og støvede. En blød tandbørste kan hjælpe med det værste, og du kan eventuelt kombinere tandbørstningen med lidt rengøringsmiddel.

10. Gør rent i toilettet

Der kan gemme sig meget støv og snavs på indersiden af toilettet, især oppe under kanterne. En tandbørste kan let få has på det værste, så dit toilet bliver pænt at se på igen.

Genbrug tandbørsten

Hvis du ikke vil købe nye tandbørster hele tiden, kan du faktisk bare vaske dem i din opvaskemaskine. Så er de klar til en ny rengøring. Men husk lige at gemme dem et andet sted end de tandbørster, du rent faktisk bruger til tænderne.

Gør rengøringen nem med en god støvsuger

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk