Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
 • Mandag8-22
 • Tirsdag8-22
 • Onsdag8-22
 • TorsdagLukket
 • Fredag8-22
 • Lørdag8-22
 • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Kend dit produkt

4 støjsvage opvaskemaskiner til det åbne køkken

Mange nye huse er i dag udstyret med sammenhængende stue og køkken, et såkaldt åbent køkken eller et køkken-alrum. Det giver familien masser af muligheder for at tilbringe tid sammen, men det stiller også krav til dine hvidevarer. For hvem gider have en opvaskemaskine, der overdøver fjernsynet? Vi hjælper dig med at finde en næsten lydløs opvaskemaskine, der er perfekt i det åbne køkken.

Sharp qw-gt43u413w

Den ekstra støjsvage - AEG FFB83730PW

Vælg den, fordi:

 • Lydniveauet er særdeles lavt med kun 40 dB
 • Kapaciteten på 15 kuverter også egner sig til den store familie

Lydniveauet på 39 dB er et af markedets allerlaveste, og opvaskemaskinen fra Sharp er derfor også den mest lydsvage af modellerne, vi har valgt at fremhæve her. Du vil stort set ikke bemærke opvaskemaskinen, når den er i gang. Derudover har den en kapacitet på hele 15 kuverter, hvilket gør den velegnet hos den lidt større familie.

Maskinen har den smarte funktion, at den selv åbner lugen efter endt program således den kommer af med den sidste varme og dette gør faktisk også at man sparer en smule på elregningen. Det varierer fra program til program, hvornår lugen åbner, men alle programmer slutter med lufttørring af servicet.

FFB83730PW

Den fleksible med ekstra god tørring - Siemens SN477W02JS

Vælg den, fordi:

 • Zeolith-tørringen overflødiggør alle bekymringer om vådt service
 • De fleksible kurve gør det let at tilpasse maskinen efter dine behov
 • Designet er enkelt med farvedisplay

Siemens' særlige Zeolith-tørreprogram sikrer, at du efter hver opvask kan åbne din opvaskemaskine uden at møde hverken halv- eller helt vådt service. Ud over det lave lydniveaue er tørreprogrammet er noget af det, der er særligt populært på en Siemens opvaskemaskine som denne. Det fleksible VarioFlex-system giver dig en overkurv, der kan justeres i 3 niveauer og en bestikkurv, der kan flyttes rundt i underkurven.

Fronten er stilren og adskiller sig fra de fleste andre opvaskemaskiner ved at have farvedisplay. Lydniveauet er naturligvis i den lave ende - det ligger på kun 42 dB.

Den energivenlige og stilrene - Blomberg GUN39S30XAD

Vælg den, fordi:

 • Energiklasse A+++ er ekstra strømbesparende
 • Opvaskemaskinen har justerbare kurve og indvendigt lys
 • Doserer selv mængden af opvaskemiddel

Med energiklasse A+++ får du en opvaskemaskine i den allerbedste ende af energiskalaen, og det kan mærkes positivt på el- og vandregningen. Den justerbare overkurv er praktisk, når du har større genstande som pander og fade nederst i opvaskemaskinen, og du kan endda flytte kurven op og ned, selv om den er fyldt.  Der er også tallerkenstøtter i begge kurve, som kan lægges ned efter behov.

Denne opvaskemaskine fra Blomberg doserer selv mængden af opvaskemiddel, der skal bruges. Derudover har den en smart bestikskuffe i toppen, der gør det nemt at fylde i- og tømme opvaskemaskinen.

NYE ÆNDRINGER I ENERGIMÆRKNING PR. 1. MARTS 2021: EU har indført nye krav til energimærkningen, som betyder at A+++ udgår på blandt andet opvaskemaskiner. Se hvad det ellers har af betydning her.

GUN39S30AXD

Den stilrene med stilleprogram - AEG FFB63606PW

Vælg den, fordi:

 • Stilleprogrammet på kun 38 dB er egnet til opvask om natten
 • Designet er stilrent og perfekt i det moderne køkken
 • Satellite Spray Arm, som sikrer vandet når ud i alle hjørner - og bedre end alle andre maskiner

Opvaskemaskinen fra AEG er i forvejen lydsvag med sine 40 dB - men med stilleprogrammet på kun 38 dB bliver der skruet ekstra meget ned for lyden. Det er en fordel, hvis maskinen skal køre på tidspunkter, hvor der skal være ro i hjemmet.

Designet er stilrent med et betjeningspanel i toppen, som både viser resterende vasketid, program samt hvis der er behov for at påfylde salt eller afspændingsmiddel. Ligesom modellen fra AEG er der i denne plads til hele 15 kuverter.

sn477w02js

Flere tips til at vælge den rigtige opvaskemaskine

Hjælp & svar

Christian fra whiteaway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk