Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Trends & design

5 gadgets, som får dig ud af fjerene om morgenen

En god start på dagen er fundamentet for en god dag - så hvorfor skal det være så svært? Heldigvis lever vi i en tid, hvor teknologien kan hjælpe os med det meste. Vi ser nærmere på 5 gadgets, der kan give din morgen et boost.

Philips Wake-Up Light - din egen private solopgang

philips wake up light

En naturlig opvågning kan være forskellen på en god og en dårlig morgen, og lyset er altafgørende i den forbindelse. Selv om det er mest aktuelt i vintermånederne, kan et Philips Wake-Up Light også være godt om sommeren.

Du indstiller lampen til et bestemt starttidspunkt, og så begynder den gradvist at øge lysniveauet 30 minutter før. På den måde simulerer lampen en solopgang. Den har også mulighed for at afspille forskellige naturlyde, når det er på tide at stå op.

LÆS OGSÅ: Bliv morgenfrisk med et wake-up light*

Nest Learning Thermostat - WiFi-termostat

NEST

Indeklimaet er vigtigt for en god nats søvn – og lige så vigtigt for at komme op om morgenen. For det kan være svært at svinge sig op til at forlade den dejligt varme seng. Med en Nest Learning Thermostat kan du styre temperaturen i hele hjemmet fra din smartphone, så du kan skrue op eller ned for varmen uden at forlade sengen.

Derudover kan den en masse andre smarte ting. På godt en uges tid har den lært dine temperaturrytmer, så den selv kan indstille dem. Derudover hjælper den dig også med at spare på strømmen og giver dig mulighed for at justere vandtanken til dit varme vand.

LÆS OGSÅ: 10 genveje til bedre søvnkvalitet

Home Connect - bestil kaffe fra din smartphone

Siemensespresso

Ingen morgen uden en god kop kaffe. Men hvorfor kan kaffen dog ikke bare være klar, når du kommer ud i køkkenet? Det kan den også med denne espressormaskine fra Siemens. Maskinen kan styres direkte fra din smartphone, så du skal ikke engang tænke på at stå op.

Du kan vælge lige netop den kaffe du ønsker - det eneste du skal huske er, at fylde bønner på maskinen og stille en kop eller to på plads, inden du går i seng.

Kohler Moxie - Et brusehoved med højtaler og Bluetooth

KOHLER brusehoved

Når du så endelig er kommet ud af sengen og ind under bruseren, er det tid til at starte dagen med en sang. For indrøm det bare, du synger under bruseren. Det er okay, vi gør det alle sammen. Men hvis du, ligesom mig, ikke helt har X Factor-potentiale, kan Kohler Moxie hjælpe dig med musikken.

Brusehovedet har en indbygget trådløs højtaler, der kan afspille musik via Bluetooth direkte fra en smartphone, tablet eller bærbar computer. Batteriet kan køre i op til 7 timer på en fuld opladning, og du kan let tage højtaleren ud af brusehovedet. Så kan du eventuelt også bruge den som højtaler andre steder i huset.

Flere tips til at få det meste ud af dagen

Kilder: ao.com/life og entrepreneur.com

Sundhed

Christian fra whiteaway

Christian hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han computerentusiast og passioneret læsehest.

Favoritter

Luk