Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop

6 kreative ideer til at pakke julegaverne ind

Der findes ikke noget bedre end at give en julegave, som er personlig og nøje udvalgt. Det skulle da lige være en julegave, der også er kreativt pakket ind. Er du den fingernemme type, kommer her 5 gode ideer til indpakningen af dine julegaver.

Pak ind med flot gavepapir og masser af bånd

Der skal ikke altid så meget til for at få julegaverne til at se ekstra imponerende ud. Køber du pænt gavepapir og bruger forskellige gavebånd og en båndsplitter (se den blive brugt i videoen), kan du gøre meget. Se bare her:

Embedded content: http://app.wistia.com/embed/medias/rp749aubgi

Fold en skjorte med slips

Det er en klassiker at give en skjorte eller et slips i julegave, men du har sikkert ikke prøvet at gøre det på denne måde før. Det vil med garanti imponere, hvis du pakker ind som i videoen nedenfor.

pak gave ind som skjorte

Det er måske ikke den letteste måde at pakke gaver ind på, men det er helt klart en af de mere kreative. Er der rent faktisk en skjorte i gaven, er det helt perfekt - men det er ikke et krav.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/8QNbj9fnosA

For den fingernemme: Fold din egen gaveæske

Gaveæsken er perfekt til mindre gaver som f.eks. smykker, slipsenåle eller pengegaver – og den er så dekorativ, at den måske endda bliver brugt som opbevaringsæske bagefter.

gaveæsker

Du skal bruge lidt kraftigere papir som f.eks. origamipapir eller karton. Det flotte, men tynde julegavepapir kan desværre ikke bruges til netop denne type indpakning, men der findes heldigvis mange andre muligheder i hobbyforretningerne.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/0Vauw55fiKo

Slip fantasien løs: Bånd, blonder og perler

Der er ingen regler eller begrænsninger, når det gælder pynten på julegaverne. Skal dine dekorationer for alvor komme til deres ret, kan du vælge at pakke gaven ind i neutralt papir som det klassiske brune papir eller måske hvidt eller sort.

gaveindpakning med perler

Gå på opdagelse i skuffer og skabe derhjemme og pynt gaverne med alt fra blonder og stofstykker til pailetter, fjer og perler. For et genbrugslook kan du også pakke gaverne ind i avispapir eller gamle magasiner - det giver en flot effekt.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/O5awhXZgJl4

Lettere, end den ser ud: Sløjfe af gavepapir

En smuk sløjfe er for en julegave, hvad smørklatten er for en skål risengrød. Denne sløjfe ser avanceret ud, men faktisk er det slet ikke så svært.

gavesløjfe

Den er lettest at kreere med lidt bredere gavebånd, men er du fiks på fingrene, kan det almindelige, smalle gavebånd sagtens blive til små, fine sløjfer. Sæt sløjferne fast på julegaverne med dobbeltklæbende tape, og voila - du har kreeret den flotteste gave under juletræet denne jul.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/rSs1ui6Xv88

Den praktiske: Indpakning med lomme til kortet

En julegave uden til og fra-kort er ikke let at dele ud, når dansen om juletræet er forbi, og det er blevet gavetid. For at holde styr på kortet kan du pakke gaven ind med en smart lomme, som holder styr på kortet.

gave med lomme

Det er såre simpelt, og med et dekorativt kort giver det samtidig en ekstra udsmykning på gaven. Indpakningsmetoden er også smart, når du skal give fødselsdagsgaver med medfølgende lykønskningskort. Lær hvordan i videoen her.

Mere inspiration til en hyggelig jul

DIY
Jul

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk