Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
 • Mandag8-22
 • Tirsdag8-22
 • Onsdag8-22
 • Torsdag8-22
 • Fredag8-22
 • Lørdag8-22
 • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Kend dit produkt

De 5 bedste vaskemaskiner til børnefamilien

De fleste børnefamilier har fuld fart på hverdagen, og det stiller krav til vaskemaskinen. Hvis du ikke vil bruge alt for lang tid på vasketøjet, skal vaskemaskinen have plads til masser af tøj, og den skal arbejde hurtigt. Er der små børn i hjemmet, er et baby- eller allergiprogram også en overvejelse værd. Vi giver dig 5 bud på vaskemaskiner, der får hverdagen til at glide lidt lettere i børnefamilien.

F1496TDA3 vaskemaskine

Testvinderen - LG F1496TDA3

Vælg den, fordi:

 • MedicRinse-programmet fjerner alle sæberester fra tøjet
 • Hurtigprogrammet vasker en halv maskine på 60 minutter
 • Outdoor-programmet klarer tekstiler som f.eks. GoreTex
 • Den har 290 anmeldelser og en score på 4,7 ud af 5

I de fleste vaskemaskiner er det vanskeligt at undgå sæberester i tøjet efter endt vask, men ikke i denne model. Vaskemaskinen fra LG er nemlig udstyret med det særlige MedicRinse-program, som varmer skyllevandet op til 40 grader.

Det sikrer, at alle sæberester opløses og fjernes fra tøjet, og det er især en god ting, hvis du har småbørn eller andre familiemedlemmer med sart hud eller allergier.

Økonomisk og miljøvenlig

Den kan også hjælpe dig, hvis tiden er knap i hverdagen. Du kan vaske en halv maskine på kun 60 minutter og hurtigt få rent tøj i skabet, hvis du er ved at løbe tør. Outdoor-programmet er praktisk for den aktive familie eller bare i efterårs- og vintermånederne, hvor hele familiens overtøj er i brug hver dag.

Desuden sørger energiklasse A+++ for en økonomisk og miljøvenlig vaskemaskine, som også er kåret til bedst i test i december 2014.

NYE ÆNDRINGER I ENERGIMÆRKNING PR. 1. MARTS 2021:

EU har indført nye krav til energimærkningen, som betyder at A+++ udgår på blandt andet vaskemaskiner. Se hvad det ellers har af betydning her.

Psst: Maskinen fra LG er kommet i en ny model, som du kan se nærmere på her. Den har bl.a. et 30 graders program, digitalt display med touch og et hygiejneprogram.

BWG474W0 vaskemaskine

Den ekstra hurtige - Blomberg BWG474W0

Vælg den, fordi:

 • Den er exceptionelt hurtig i forhold til de fleste andre maskiner
 • Hygiejneprogrammet fjerner 99,9 % af bakterierne
 • Den er med energiklasse A+++ en af markedets mest energivenlige

Som en af de eneste vaskemaskiner på markedet kan denne model fra Blomberg vaske en hel maskine ved 40 grader på kun 40 minutter. Det er en stor fordel, hvis du vasker ofte og ikke vil bruge mere tid på tøjvasken end højst nødvendigt. Også hurtigprogrammet på kun 14 minutter til let snavset tøj kan være en stor hjælp i hverdagen.

Fjerner 99,9 % af allergenerne

Hygiejneprogrammet er specielt designet til familiemedlemmer med sart hud eller allergi. Det fjerner nemlig 99,9 % af allergenerne ved helt ned til 30 grader. Ligesom MedicRinse-programmet på LG-maskinen er denne funktion særligt god til dig, der har små børn eller spædbørn med ekstra behov for helt rent tøj. Også på denne maskine er energiniveauet A+++, markedets bedste.

Se nærmere på maskinen

Bauknecht STYLE 1024 ZEN vaskemaskine

Med automatisk dosering - Bauknecht STYLE 1024 ZEN

Vælg den, fordi:

 • Autodoseringen gør det let at bruge den rigtige mængde vaskemiddel
 • Tromlen har en stor kapacitet og kan klare hele 10 kg
 • Der er 20 års garanti på motoren

Vaskemaskinen fra Bauknecht er ligesom de to førstnævnte maskiner indehaver af energiklasse A+++. Det er optimalt, hvis maskinen ofte er i gang, og du vil undgå grimme overraskelser på elregningen. Samtidig er kapaciteten på 10 kg en fordel, hvis du skal vaske meget – så slipper du for at starte maskinen helt så mange gange. Bauknecht giver dig 20 års garanti på selve motoren – det siger både noget om motorens kvalitet og maskinens levetid.

Autodosering vælger den rigtige mængde vaskemiddel

Apropos at starte maskinen, så behøver du faktisk ikke at bekymre dig om meget andet med netop denne model. Den har nemlig autodosering, som betyder, at den ved hver vask selv tilsætter den helt rigtige mængde vaskemiddel. Med for lidt vaskemiddel bliver tøjet ikke rent, og med for meget kan der sætte sig sæberester – begge dele undgår du med vaskemaskinen fra Bauknecht.

Se nærmere på maskinen

BEKO WMY81683PTLB2

Til hjemmet med børn og kæledyr - BEKO WMY81683PTLB2

Vælg den, fordi:

 • Den fjerner dyrehår fra tøj og tæpper
 • Den passer ekstra godt på følsom babyhud
 • Den er din ven, når det skal gå ekstra hurtigt

Har du hund eller kat? Så ved du, hvor svær en opgave det kan være at få tøjet helt frit for dyrehår. Denne vaskemaskine fra BEKO har en løsning på problemet med sin Pet Hair Removal-funktion, som tilføjer forvask og et ekstra rensetrin til vaskeprogrammet. Det betyder, at du kan give klædebørsten en pause og lade vaskemaskinen klare opgaven.

Baby Protect og hurtigprogram

En anden fordel er Baby Protect-programmet, som passer ekstra godt på babyers følsomme hud ved at vaske tøjet grundigt og allergivenligt.

Skal det gå stærkt – og det skal det jo sommetider i børnefamilien – kan du fylde maskinen og vaske ved 40 grader på kun 40 minutter. Køber du maskinen hos WhiteAway, får du på denne maskine en udvidet garanti på hele 4 år.

Se nærmere på maskinen

Gorenje W48543

Allergivenlig og let at holde ren – Gorenje W48543

Vælg den, fordi:

 • Allergiprogrammet skåner følsom hud
 • Med SterilTub er det let at holde tromlen ren og fri for lugtgener
 • Den er støjsvag – og du har mulighed for at sænke lydniveauet endnu mere

Følsom hud eller allergi i familien? Så er et program som Gorenjes AllergyCARE helt uundværligt. Ligesom modellerne fra BEKO, Blomberg og LG har denne vaskemaskine et særligt allergiprogram, som fjerner alle rester af vaskemiddel.

Programmet bruger mere vand end de almindelige programmer og har en ekstra skylning for at sikre, at alle spor af sæbe er væk.

SterilTub-funktion

Med denne maskine er det ikke kun tøjet, der bliver rent. Det er også enkelt at holde selve maskinen i god form med SterilTub-funktionen. Den fjerner alle bakterier og lugtgener, og du kan forstærke effekten ved at tilsætte en smule vaskemiddel.

Vaskemaskinen er med 57 dB allerede støjsvag, og med natprogrammet kan du vaske om natten eller tidligt om morgenen uden at vække hele huset, fordi lydniveauet sænkes endnu mere.

Se nærmere på maskinen

Flere tips til din vaskemaskine

Christian fra WhiteAway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk