Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop

De bedste julegaver 2022 - Julegaveideer til hele familien

Juletiden nærmer sig, og det store julegaveræs går snart i gang. Ved du ikke, hvad du skal give i julegave? Vi har set nærmere på, hvad der hittede sidste år og giver vores bedste bud på, hvad der vil skabe glæde i de danske stuer i år.

Robotstøvsugeren – den lille hjælper i hjemmet

En selvkørende robotstøvsuger er en glimrende hjælp til dem, som har travlt, som har brug for hjælp til den daglige rengøring eller dem, der ikke er så rørige, som de var engang. Med andre ord en god gave til forældre, søskende og bedsteforældre og det bedste af det hele, du behøver ikke være hjemme for at støvsuger, da mange nye robotstøvsugere kan tændes på din mobil, så du kan starte den fra dit arbejde og du vil modtag en notifikation når den er færdi med at gøre rent, så du altid har et pænt og rent gulv at komme hjem til.

roomba980

Find alle vores robotstøvsuger her.

Køkkenmaskiner i høj kvalitet

Populære madprogrammer som Den Store Bagedyst, Spise med Price og Masterchef er måske en del af årsagen til, at køkkenmaskinerne ofte har været at finde under juletræet. Kenwood, KitchenAid og Ankarsrum står ofte øverst på ønskesedlen hos dem, der er glade for at bage og lave mad – men det kan samtidig være en lidt dyrere julegave afhængigt af tilbehør, model og farve.

To billigere alternativer

Synes du, køkkenmaskinen bliver for dyr, så har vi fundet to alternativer:

  1. Håndmikseren et godt alternativ, men hvis du ønkser dig en som skal kunne klare lidt mere end de andre, så er Bosch MFQ et god valg. Den kan alt fra at piske en dejlig let flødeskum til at røre en dej sammen + den er at finde i mange forksellige designs.

  2. Stavblenderen fås i næste alle priskalsser, men ønsker du dig en stavblender som både har masse af kraft og et håldbart design, så er en Braun stavblender et godt bud på dette.

køkkenmaskine-og-stavblender-julegave

Klassikeren – den elektriske tandbørste

Den elektriske tandbørste er en klassisk gave, som ofte finder vej ind under juletræet. Uanset om du har en almindelig tandbørste eller en tidlig version af den elektriske, er der sket masser af innovation de seneste år. Den elektriske tandbørste er blevet endnu bedre til at fjerne madrester og plak og holde tænderne fri for karies og hvis du ønsker at nørde lidt mere ned i din tandbørstning, kan du i dag på flere eltandbørster sætte den op til din telefon, så du kan få alt brøstedata ind og se om du opnår den perfkte tandbørstning.

PHILIPS HX9992/11 Sonicare 9900 Prestige, Eltandbørste

Den gode kaffe

Den fuldautomatiske espressomaskine er en hver kaffe elskeres drøm, den gøre det nemt for en at få en smagfuld kop kaffe i hverdagen, uden at du har behov for at betale +40 kr. hos din lokale café. Dette er nok også en af grundene til at, flere og flere vælger at sætte den på sin ønskeseddel, så de nemt og bekvemt kan nyde og tilbyde en kvalitets kop kaffe, som kan være alt fra en americano til en Café latte, men husk kaffe er kun lige så god som de kaffebønner du kommer i den. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken espressomaskine du bør vælge, så er Delonghi et godt bud på en maskine der kan lave god kop kaffe med og uden mælkeskum.

PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

Tørt tøj på en billigere måde

Affugter

Selvom det måske ikke er den gave som de fleste her øverest på ønskelisten, så er en affugter meget mere end kedlige hvid kasse over i hjørnet. Grunden til at affugteren er blevet mere og mere populær skydes bl.a. at personer med allergi eller atsma kan få stor gavn af et indeklima, hvor luftfugtighed er optimal (mellem 40 - 60%) også er det også en billigere måde at tørre ens vasketøj, så du slipper for at tænder for tørretumbleren.

Black Friday

Inden vi dog når helt december, kan det være en god idé at få skaffet alle ønskesedlerne, da sidste fredag i november (d. 25) er Black Friday, hvor du ofte vil kunne sparre penge på alt fra køkkenmaskiner, opvaskemaskiner til kaffemaskiner og meget mere. Black friday Black friday

Jul

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk