Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Rengøringstips

Enkelt trick: Fjern rester af kaffe og te i termokanden med bagepulver

Kigger du ned i din termokande, er der en god chance for, at dens indre ikke er helt så skinnende rent, som det har været. Heldigvis er det let at fjerne gamle aflejringer af te og kaffe med en enkelt ingrediens, som du sikkert allerede har i køkkenet.

Har du en enkelt spiseskefuld bagepulver i køkkenskuffen? Så er du faktisk klar til at begynde. Er din termokande ikke så hårdt ramt af gammelt snavs, tager hele projektet kun 10 minutter. Står det lidt mere slemt til, skal du også lige have natten med.

Rengøringstips termokande whiteaway

Den lette rengøring

Sidder der kun en lille smule snavs i bunden af termokanden, er den lette rengøring nok. Begynd med at hælde 1 spiseskefuld bagepulver i kanden og fyld den herefter med kogende vand. Nu skulle det gerne syde og boble. Trænger låget også til en opfrisker, kan du sætte det på, mens bagepulveret arbejder. Lad kanden stå 10 minutter og skyl den herefter grundigt et par gange.

Brug for nyt kaffe- og teudstyr? Se vores sortiment her

Den mere grundige rengøring

Trænger termokanden virkelig til en kærlig hånd, kan du følge samme fremgangsmåde som beskrevet ovenfor, men lade kanden stå natten over i stedet for kun 10 minutter.

Rengøringstips - whiteaway

Hvis alt andet glipper

Sidder der genstridige rester tilbage, som du simpelthen ikke kan få bugt med, skal der skrappere midler i brug. Put en halv opvasketab i termokanden og hæld kogende vand i. Lad blandingen arbejde et par timer og gentag behandlingen hvis nødvendigt.

Husk at skylle termokanden grundigt bagefter for at fjerne alle rester af sæbe.

Slip også af med dårlig lugt

Sidder der stadig en sur lugt tilbage i kanden efter lidt for meget gammel kaffe? Det har Politiken.dk råd for, og også her kan du drage nytte af en meget almindelig følgesvend i køkkenet: Denne gang er det groft salt.

  • Hæld en spiseskefuld groft salt i termokanden
  • Fyld op med koldt vand
  • Lad kanden stå natten over

Herefter skulle lugten gerne være væk - og din termokande så god som ny.

Kaffe

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk