Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop

Fold kreative juleservietter til middagsbordet [video]

Når du dækker bord til julefrokosten eller juleaften, skal det hele gå op i en højere enhed. Det fine stel er fundet frem, der er juledekorationer på bordet, og bestikket ligger snorlige. Vi hjælper dig med at sætte kronen på værket med servietter foldet i bedste julestil.

Med kreativt foldede servietter er det ingen sag at imponere gæsterne i juletiden - uanset om de kommer til julefrokost eller bare til kaffe. Nogle af modellerne kan være lettest at folde af stofservietter, men det kan også lade sig gøre med papirservietter. Prøv dig lidt frem og se, hvad der falder dig lettest.

Fold et klassisk juletræ

Det bliver næsten ikke mere julet end det klassiske juletræ. Brug grønne, kraftige servietter som i videoen, hvis du vil være tro mod juletræet, eller eksperimentér med forskellige farver og mønstre for at give træerne nyt liv. Du kan også bruge tynde papirservietter, men formen bliver flottest med lidt kraftigere stofservietter.  Embedded content: https://www.youtube.com/embed/4ox1dboR-XY

Julestjerner på tallerkenen

Julestjernen med 4 takker er ikke den letteste at folde, men resultatet er til gengæld imponerende. Kombinerer du en rød og en grøn serviet, kommer du tæt på planten, som står i mange danske hjem i julemåneden.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/4ox1dboR-XY

Skal vi folde vore julehjerter sammen

Bliver det meget mere romantisk og julehyggeligt end med julehjerter? Hjertet er oven i købet let at folde, så her kan alle være med.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/ftpCC_Pr2Nk

Den tabte nissestøvle

Nissestøvlen er et hyggeligt og lidt anderledes indslag på julebordet. Foldningen er ikke meget anderledes end at folde en papirflyver – så heller ikke her skulle der være de store problemer.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/pFBWIWO_A5M

Flere hyggelige tips til jul

DIY
Aktiviteter & DIY

Christian fra whiteaway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk