Logo
70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • TorsdagLukket
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Trends & design

Fremtiden kommer: Hvidevarer med kamera

Hvidevarer med indbygget kamera. Lyder det lidt science fiction-agtigt? Og hvad skal kameraerne overhovedet bruges til? Vi kigger nærmere på trenden og viser dig, hvornår du kan have glæde af de fremtidssikrede og intelligente hvidevarer.

Du skal ikke være bange for at blive overvåget af spionkameraer i dine hvidevarer, for det er nemlig dig, der overvåger hvidevarerne. For at du kan få gavn af kameraerne, er hvidevarerne koblet på internettet – og det betyder, at du til hver en tid kan tilgå dem med din smartphone, tablet eller computer for at se, hvad kameraet ser.

LÆS OGSÅ: 5 gadgets, som får dig ud af fjerene om morgenen

Slip for at skrive indkøbsseddel hjemmefra

se køleskabet på din smartphone og tablet

Har du nogensinde stået i supermarkedet uden at kunne huske, om du stadig har en liter mælk tilbage derhjemme til dine havregryn? Det er ærgerligt at købe unødvendigt ind, og det er også ærgerligt at købe for lidt - havregryn er altså ikke særligt spændende uden mælk.

På IFA-messen i oktober 2015 i Berlin præsenterede Siemens et køleskab med indbygget kamera, som med mellemrum tager billeder af indholdet. På den måde kan du tjekke, hvad du mangler, mens du står i supermarkedet - og du kan minimere madspild i hjemmet, fordi du ikke køber for meget ind.

Hold øje med ovnen fra stuen eller haven

Uanset om du har en steg i ovnen eller er ved at bage en kage, som skal have lige præcis den rigtige gyldne farve, er det vigtigt at holde øje med, hvad der foregår bag glaslågen. Men kunne det ikke være rart at slippe for at forlade sofaen eller havestolen i tide og utide for at tjekke madlavningen?

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=8MNWa-J_GR0

Det har AEG fundet en løsning på ved at installere et kamera indvendigt i ovnen, så du kan holde øje med maden på din smartphone eller tablet, mens du nyder livet andre steder i hjemmet. På den måde kan du med en minimal indsats holde øje med, om kagen hæver, som den skal, og om sværene har den rigtige farve.

Den eneste lille ulempe er, at du kun kan forbindes med kameraet, når du bruger dit hjemmenetværk. Du kan altså ikke bevæge dig for langt væk fra ovnen - men mon ikke, der kommer en løsning på det engang i fremtiden?

Der kommer endnu mere ...

På IFA-messen så vi den spæde start, når det handler om hvidevarer med kamera, wifi og mange andre interessante trends. Hos de fleste producenter er mange af de nye tiltag i opstartsfasen, og vi er sikre på, at funktionerne med tiden bliver endnu mere brugbare. Vi holder dig naturligvis opdateret ...

Flere hvidevaretrends

Christian fra whiteaway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk