Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Hvidevarer

Fremtidens køkken: Smarte induktionskogeplader

Induktionskogeplader bliver mere og mere populære, fordi de er brugervenlige, smarte og stilrene. Derfor bliver der også hele tiden udviklet nye og smarte kogeplader. På årets IFA-messe i Berlin fik vi set nogle af de nyeste modeller.

Hvad er en induktionskogeplade?

Induktionskogeplader leverer varme gennem en elektrisk spole under kogefeltet i stedet for et traditionelt varmelegeme. Det betyder, at kun er gryder og pander bliver varme og ikke selve kogepladen. En anden fordel ved en induktionskogeplade er, at den lynhurtigt når den ønskede temperatur. Til gengæld er du nødt til at købe specielt køkkenudstyr, fordi det skal kunne magnetiseres.

Flere muligheder med innovativt design

Induktionskogepladerne har traditionelt set været designet som almindelige kogeplader med 4 eller 5 kogezoner, du kan stille dit udstyr på. Og det er blandt andet her, meget af innovationen er foregået. Se bare her:

Fleksible kogezoner

Fordi varmen kommer fra elektriske spoler, kan der let tilføjes ekstra kogezoner ved at tilføje flere spoler. På IFA præsenterede Siemens blandt andet en række af deres såkaldte flexInduction-kogeplader, der består af mange mindre kogezoner, der frit kan kombineres til større kogezoner. Det kan du se i videoen.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/hlyv4WRP-CU

Kogezoner opdelt efter effekt

En anden måde, kogepladerne bliver mere fleksible på, er ved at inddele kogezonerne efter effekt, så hver kogezone har sin egen temperatur. Vi blev præsenteret for en kogeplade, hvor du flytter dit køkkengrej, efterhånden som maden bliver tilberedt. Du skubber for eksempel bare gryden fra medium-zonen til minimum-zonen, hvis maden er færdig og blot skal holdes varm, indtil gæsterne ankommer.

Flexinduction

Det var helt kort de mest spændende udviklinger inden for induktionskogeplader. Fremtidens køkken bliver nemmere, sjovere og mere fleksibelt. Og faktisk er flere af flexInduction-kogepladerne allerede på markedet.

Smart home

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk