Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Hvidevarer

Fremtidens ovn klarer (næsten) selv madlavningen

Hvad tænker du om en ovn, der kan klare hele madlavningen uden større indblanding fra dig? Hvor du ikke skal tænke på hverken programmer, temperaturer eller bage- og stegetid? Det bedste er, at det ikke er nogen fjern fremtidsdrøm. Hos flere producenter bliver de intelligente ovne meget snart virkelighed - læs med her og bliv klogere på fremtidens ovne.

Find inspiration til maden

Du kender det sikkert alt for godt. Urets visere bevæger sig med faretruende hast mod spisetid, ungerne har allerede stillet det klassiske spørgsmål: "Hvad skal vi have at spise?" mindst 100 gange, og du er løbet tør for inspiration. Hvad gør du?

Du spørger naturligvis din ovn til råds. Den nye generation af ovne er koblet til internettet, og hos fabrikanter som f.eks. Siemens kommer de med en imponerende samling af inspiration og opskrifter.

Om du skal lave en lækker gratin, en sprød flæskesteg eller bage en kage til kaffen, finder du opskriften på displayet direkte i din ovn og slipper for støvede kogebøger og timelange søgninger på internettet efter den helt rigtige inspiration.

Vælg de rigtige indstillinger med et enkelt tryk

Og nu til det smarteste af det hele: Når du har fundet din opskrift og gjort de indledende forberedelser (ovnen kan desværre ikke snitte og røre – endnu!), er du klar til at tilberede maden helt perfekt med et enkelt tryk på ovnen. De gemte opskrifter er nemlig forbundet med ovnen, så du blot skal trykke "Start" - så tilbereder ovnen din mad med den rigtige ovnfunktion, den rigtige temperatur og på den rigtige tid. Så bliver det ikke meget nemmere.

… eller med din telefon eller tablet

I smartphonens tidsalder skal du ikke tvinges ud i køkkenet for hverken at lede efter opskrifter eller sætte ovnen i gang. De wifi-forbundne ovne har naturligvis deres egen app, så du fra sofaen både kan bestemme menuen og sætte ovnen i gang på det rigtige tidspunkt. Enkelte ovne lader dig endda holde øje med maden, uden at du skal røre dig. Det sker nemt og bekvemt med et kamera i ovnen, som overvåger sværene på stegen og den gyldne farve på kagen.

Få besked, når maden er færdig

Mens maden er i ovnen, skal du ikke være bange for at blive optaget af andre ting. Du risikerer nemlig ikke, at maden brænder på, så længe du har din smartphone eller tablet på dig. Ovnen giver dig besked, når maden er færdig – og så er der blot at tilbage at nyde maden, og hvor let det har været at tilberede den!

Desværre går der med al sandsynlighed en rum tid, før de intelligente ovne er standardudstyr i de danske hjem. Vi glæder os personligt til at få fingrene i nogle af de nye ovne – og til at se, hvad fremtiden ellers har at byde på.

Smart home
Køkken

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk