Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Kend dit produkt

Gæsteblogger Joanna fra Fashionary tester Philips Steam & Go

Når hverdagens gøremål trænger sig på, kan det være svært at huske at stryge skjorten til næste arbejdsdag. I en travl hverdag kan Philips’ smarte Steam&Go-strygejern hurtigt glatte en skjorte ud eller ordne små folder på kun få sekunder.

Joanna fra bloggen Fashionary.dk har testet steameren i samarbejde med WhiteAway.

steamer2

Små krøller

Tiden er knap om morgenen eller lige før en fest, og vi kender alle til følelsen af at skulle stryge en skjorte i sidste øjeblik. At stryge kjolen, der lige har fået et par små krøller af at hænge i skabet, kan også let blive det sidste, man har lyst til. Når strygejernet ikke står fremme, kan det desuden virke omfattende at skulle finde både strygebræt og strygejern frem fra skabet for blot at stryge nogle få krøller.

strygejern2 phillips2

Et håndholdt strygejern

Jeg har testet Phillips’ håndholdte stryge- og steam-jern, som virkelig formår at gøre underværker. Steameren tilsluttes strøm – har man ikke en stikkontakt med afbryder, har steameren dette indbygget, så man kan tænde og slukke for det. Kun få sekunder tager det, før det allerede er varmt og klar til brug.

Både stryge- og dampefunktion

Man kan vælge at tænde for Phillips Steam&Go og benytte sig af den helt almindelige strygefunktion. Det spændende er dog, at man blot kan hænge tøjet på en bøjle og bruge selve dampfunktionen i steameren. Her holder man den røde knap inde, og der kommer damp fra steameren. Philips Steam & Go leverer 24g damp i minuttet, hvilket er mere end nok til at udglatte selv de mindste folder i tøjet.

Den håndholdte funktion i strygejernet gør det virkelig nemt og hurtigt at stryge en skjorte, inden man smutter på arbejde. Det er samtidig også med til, at man måske prioriterer en skjorte eller pæn kjole fremfor en kedelig t-shirt. På bare få sekunder er strygejernet nemlig klar til brug, og der skal ikke mange ture op og ned af tøjet med damperen til, før den har formået at stryge tøjet glat og jævnt.

damper2 vand damper2

Fantastisk dampfunktion ved strygning

Jeg er vild med dampfunktionen som i modsætning til så mange andre strygejern virkelig formår at udglatte små folder i tøjet. Vælger man at bruge steameren som et helt almindeligt strygejern – eksempelvis, hvis man har meget strygetøj, så er Phillips Steam&Go et mirakel i sig selv. Den store mængde damp, der kommer ud, udglatter nemlig alle de små folder, der nu måtte være på tøjet.

for og efter2

Før og efter

Det, jeg især har lagt vægt på, er, at strygejernet har disse to funktioner. Mange vil måske være skeptiske og ikke helt tro på, at dampfunktionen i steameren fungerede ordentligt. Dette ville jeg gerne sætte på en prøve. Jeg tog derfor en krøllet hvid skjorte og gav den et par ture op og ned med dampskudsfunktionen.

Det er selvfølgelig en smagssag, hvor jævnt strøget man gerne vil have sin skjorte, og det afhænger og af, hvilket stof tøjet er lavet af. Når det så er sagt, vil jeg helt klart give dette lille fantastiske strygejern fem stjerner for at være lille, handy og hurtigt at håndtere.

Har du selv fået lyst til at se nærmere på steameren fra Philips, kan du gøre det her.

Joanna fra Fashionary

Joanna er en kreativ, energisk og aktiv blogger, stylist og ikke mindst fotograf, der bruger størstedelen af døgnets vågne timer med et kamera i den ene hånd og kreativ styling i den anden. Hun er altid klar på nye udfordringer og tager alt med et stort smil. Joanna blogger på Fashionary.dk.

Favoritter

Luk