Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Trends & design

Giv dit køkken en sommer-makeover uden at vælte budgettet

Sommermaden er fyldt med friske frugter og farverige salater. Hvorfor ikke efterligne farvefesten i dit køkken og sørge for lidt sommerhumør til madlavningen? Vi har samlet en række små tips, som tilsammen giver din køkken en passende sommeropdatering til få penge.

Friske krydderurter

friske krydderurter i vinduet

Intet signalerer sommer som friske, grønne farver. Krydderurter bringer masser af liv og farve ind i køkkenet - og så har du dem altid lige ved hånden, når du laver mad. Plant dem i fine urtepotter og sæt dem i vindueskarmen, så kan du nyde godt af både deres farve, duft og smag.

LÆS OGSÅ: 5 tips til at holde liv i de friske krydderurter

Køb nye viskestykker

farvede viskestykker på bord

Viskestykker bliver udsat for meget, og de bliver vasket ofte og ved høje temperaturer. Derfor har de en tendens til at blive nussede og miste farven over tid. Sommerens komme er en fin undskyldning for at købe nye viskestykker, og selvom det er en lille ting, kan det gøre en stor forskel i køkkenet. Især, hvis du køber dem i friske sommerfarver.

Ryd op omkring vasken

sæbedispenser i kurv med håndklæder

Omkring køkkenvasken opbevarer vi typisk ting, der ikke ligefrem pynter i køkkenet. Opvaskebørsten, håndsæben, grydesvampe og opvaskemiddel. Her kan du også let lave en opgradering, og tricket er simpelt - køb ting, der passer sammen i farven (du kan evt. koordinere med dine nye viskestykker). Du kan også købe en fin kurv til at opbevare tingene i eller investere i en ny og dekorativ sæbedispenser.

Nye tallerkener og glas

jordbær på blå tallerken

Lange, lyse dage i haven og aftensmad på terrassen – så bliver det ikke mere sommerligt. Skal der for alvor være sommerlig stemning til de hyggelige grillaftener, kan du overveje et særligt sæt ”sommer-service”, som er lidt mere dristigt end det klassiske hvide. Pift middagsselskabet op med tallerkener i forskellige farver - eller nøjes med at blande et par farvede glas ind i hverdagsservicet.

Slut med kedelig opbevaring

grønne æbler i kurv i vindue

Der er mange madvarer, der ikke skal opbevares i køleskabet, og som faktisk er meget dekorative i sig selv. Det gælder f.eks. æbler, tomater og bananer. I stedet for at have dem liggende i poser eller gemt væk i skuffer kan du opbevare dem i fine, flettede kurve. Det giver den særlige sommerhusstemning -–og så bliver det måske lidt lettere at huske at spise frugt i løbet af dagen.

LÆS OGSÅ: Snyd dig selv til at spise mere grønt - på den lækre måde

Små, vævede tæpper

vævet tæppe til køkkengulvet

Vi kan godt blive enige om, at gulvtæppe i køkkenet ikke er specielt praktisk. Alligevel kan du godt få lidt af hyggen ind i dit køkken ved at vælge et lille, vævet tæppe. De fås i mange forskellige farver og med forskellige mønstre og koster ikke en bondegård. Et lille tæppe på et mørkt klinkegulv ser fantastisk ud, og det er let at vaske i vaskemaskinen. Læg evt. et skridsikkert underlag under tæppet.

Flere indretningstips til dit hjem

AO.com

DIY
Sommer

Christian fra WhiteAway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk