Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Trends & design

Hvad er det ved KitchenAid, der gør dem så populære?

Kombinationen af design og kvalitet har banet vejen til succes, så KitchenAid i dag nærmest er for køkkenmaskiner hvad Apple er for mobiltelefoner. Tag med på et kig på virksomhedens historie og opdag undervejs, hvorfor KitchenAid er blevet et verdensfænomen.

Den spæde begyndelse

KitchenAid har ikke altid været et navn, der blev forbundet med succes. Da den første køkkenmaskine til hjemmebrug blev lanceret i 1919, havde virksomheden faktisk så svært ved at overbevise butikkerne om at sælge maskinerne, at de hyrede en hær af kvindelige dørsælgere til at gå rundt og sælge maskinerne til hjemmegående husmødre i stedet.

Den såkaldte Model H, der blev solgt mellem 1919 og 1927, kostede dengang 199$. Det svarer cirka til 9300,- i dag.

KitchenAid som designikon

Det var først i 1937 at KitchenAid for alvor kom på landkortet. Den berømte amerikanske designer Egmont Arens designede nemlig en KitchenAid-maskine i 1937. Den blev så populær, at den i dag har en fast plads på det amerikanske Museum of Modern Art i både San Francisco og New York.

Dermed er Egmont Arens faktisk ansvarlig for KitchenAids særlige stil den dag i dag, for det er hans originale køkkenmaskine-design, du stadig kan købe. Det er blot blevet opdateret med flere farver og mere avancerede maskiner.

Artisan-produktserien: Stil og kvalitet

Det nytter selvfølgelig ikke noget, at have et stilfuldt design, hvis produktet ikke er i orden. Derfor kan du også roligt regne med, at KitchenAid-produkter er kvalitetsprodukter.

Særligt Artisan-serien er værd at fremhæve, fordi stilen på produkterne alle er inspirerede af Egmont Arens’ design, og samtidig er produceret af kvalitetsmaterialer. Motorerne er ekstra kraftige, og som regel udstyret med en ekstra lang garanti – i nogle tilfælde helt op til 20 år.

Fra alt-i-en maskiner til specialistprodukter

I dag er KitchenAid blevet eksperter i alt til dit køkken. Derfor kan du også få et KitchenAid-produkt til ethvert behov, lige fra saftpressere til sodavandsmaskiner og vaffeljern. Men det er stadig de ultra-fleksible køkkenmaskiner, der er flagskibene, på grund af deres store fleksibilitet.

Takket være det store udvalg af tilbehør, kan en KitchenAid køkkenmaskine nemlig erstatte stort set alt andet udstyr, du kunne få brug for i dit køkken.

Kilder: Fundinguniverse.

Christian fra whiteaway

Christian hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han computerentusiast og passioneret læsehest.

Favoritter

Luk