Logo
70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop

Hvordan kan du gøre hverdagen lettere med en pålægsmaskine?

Pålægsmaskinen er et sjældent syn i de danske køkkener. Derfor har vi også kun sjældent mulighed for at vurdere fordelene ved sådan en maskine, for vi ser dem ikke hos venner og bekendte. Læs med og opdag de mange fantastiske ting, du kan bruge pålægsmaskinen til.

Pålægsmaskinen er et sjældent syn i de danske køkkener. Derfor har vi også kun sjældent mulighed for at vurdere fordelene ved sådan en maskine, for vi ser dem ikke hos venner og bekendte. Læs med og opdag de mange fantastiske ting, du kan bruge pålægsmaskinen til.

Hvad er en pålægsmaskine?

Inden vi kigger på fordelene, skal vi måske lige forklare, hvad en pålægsmaskine egentlig er. Det er i bund og grund en maskine med en justerbar kniv og en slidske, der fører dine ingredienser ned til kniven. Tykkelsen på skiverne kan typisk indstilles i 1 mm intervaller.

Først og fremmest til pålæg

Som navnet antyder, er maskinen primært god til at lave pålæg. Det er uanset om du skal peppe børnenes madpakke op eller skal servere en lækker frokost i weekenden. Med en pålægsmaskine kan du snitte millimetertynde skiver af næsten hvad som helst.

... men også til frugt og grønt

Du kan let forvandle resterne fra aftensmaden til lækre pålægsskiver eller snitte frugt og grønt i skiver, så de let kan pakkes i en madpakke eller lægges på en sandwich.

pålægsmaskine

Endda til bagning

Du kan også bruge maskinen til bagning. Den kan let hjælpe dig med at skære kagedej til småkager eller levere præcise skiver af marcipan eller andre ingredienser. Og hvis du godt kan lide at dekorere dine kager, kan pålægsmaskinen hjælpe dig med præcise udskæringer.

Hvorfor er den smartere end min køkkenkniv?

Alt det kan du selvfølgelig også gøre med din køkkenkniv, så hvorfor overhovedet investere i en pålægsmaskine?

Spar penge på færdigskåret mad

Ligesom med de fleste andre ting, er det billigere at købe mad i store portioner. Derfor kan du også spare mange penge på selv at skære dit pålæg frem for at købe færdigpakket pålæg i supermarkedet. Du kan også købe hele stykker kød og skære dine egne steaks frem for at købe færdigpakkede steaks.

Spar tid og kræfter

Pålægsmaskinen kan hjælpe både store og små hjem. Hvis du laver mad til mange mennesker hver dag, kan den spare dig for mange tid og kræfter i forbindelse med madlavningen. Omvendt kan den også hjælpe dig med at gøre mad klar til nedfrysning, hvilket er oplagt, hvis du kun laver mad til dig selv.

pålægsmaskine

Præcision og pålidelighed

Som vi allerede har været inde på, er en anden fordel selvfølgelig, at du kan få dine skiver præcist så tykke (eller tynde), som du gerne vil have dem. Hver eneste skive får den samme tykkelse - så du kan f.eks. let lave dine egne kartoffelchips.

Undgå tilsætningsstoffer

Du har måske lagt mærke til, at meget af det færdigpakkede pålæg i køledisken har en lang række E-numre i ingredienslisten. Tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og aromastoffer kan du undgå ved at skære dit eget pålæg af større stykker kød.

Hvis du har fået mod på at kigge nærmere på pålægsmaskiner, så tag et kig på vores udvalg af pålægsmaskiner.

Kilder: feinschmeckeren.dk og gadgetsforthekitchen.com

Køkkenmaskiner

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk