Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop

Blend, pres, hak og pisk med din stavblender

Mange stavblendere kommer med masser af tilbehør, så du kan blende, presse, hakke og piske din mad efter behov. Vi tager et kig på, hvordan du vælger en stavblender som gør din hverdag nemmere.

Hvad skal du bruge den til?

Producenter som KitchenAid, Kenwood og Bamix har alle stavblendere med masser af tilbehør. Men det smarte tilbehør er ikke meget værd, hvis ikke stavblenderen er af god kvalitet. Så hvis du er på jagt efter en ny stavblender, er der et par grundlæggende ting, der er værd at overveje.

Kig på motoren

Det vigtigste er at overveje, hvad du skal bruge den til. Alle stavblendere kan uden problemer bruges til at lave smoothies, juice og lignende, men hvis du skal bruge frossen frugt eller andre hårde ingredienser, skal du sørge for at vælge en stavblender med en stærk motor.

Blendtec blendere har typisk utroligt kraftige motorer.

LÆS OGSÅ: 3 nemme opskrifter til din stavblender

Du kan sammenligne stavblendernes motorer ved at kigge på hvor mange Watt, de kører med. KitchenAid stavblendere bruger dog DC motorer frem for AC motorer. Derfor er de meget stærkere end deres lave Watt antyder.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/cKJSvg3OJOQ

Hvor let er den at bruge

Brugervenligheden kan være lidt sværere at vurdere. For en stavblender består brugervenlighed af en kombination af blenderens vægt, hvor let den er at betjene, hvor meget udstyr der er med, og hvor let den er at gøre ren. Vægten er vigtig fordi stavblendere er håndholdte, så hvis blenderen er for tung, bliver du træt af at holde på den.

Kan tilbehøret vaskes i opvaskemaskinen?

Knapperne på blenderen afgør hvor let den er at betjene. De skal helst være lette at trykke på og holde nede. Mængden af udstyr afgør selvfølgelig hvor fleksibel din stavblender er, men hvis der er noget du mangler, kan det som regel købes i løs vægt efterfølgende. Og når det så kommer til rengøringen, så er det værd at kigge på, om tilbehøret kan vaskes i opvaskemaskinen.

stavblender med tilbehor

Andre overvejelser

Der er et par andre ting, der er værd at tænke over. For det første skal du selvfølgelig overveje, hvor ofte du kommer til at bruge den. For hvis du ikke har planer om at bruge den ofte, så er den bedste løsning måske at købe en lidt billigere stavblender, der ikke har så meget tilbehør.

Skal den være trådløs?

Du bør også overveje om din stavblender skal være trådløs eller ikke. Trådløse stavblendere giver dig mere frihed, men batterilevetiden er ikke altid lige god, så en blender med ledning kan nogle gange være mere effektiv.

Hvorfor ikke en køkkenmaskine?

Køkkenmaskinerne har for alvor gjort deres indtog i de danske køkkener, så hvorfor købe en stavblender? Det kan godt være en stor mundfuld, både økonomisk og fysisk, at anskaffe sig en køkkenmaskine.

Og hvis du ikke er vild med maskinens design, er det også besværligt at gemme den væk, når du ikke skal bruge den. Altså kan stavblenderen være et godt alternativ.

Køkkenmaskiner

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk