Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Opskrifter

Kaffeguide med Wilfa

Kaffeguide – Wilfa Performance Coffee Brewer & Classic Aroma Coffee grinder. Er du kaffeelsker og sætter pris på en god kop kaffe – så skal du prøve Wilfas nye filter kaffemaskine. Her har du mulighed for at brygge den perfekte kop kaffe, med dens unikke vandtemperatur der holder samme temperatur fra første til sidste dråbe og dens aftagelige vandtank. Læs med her og find ud af hvordan du bruger kaffemaskinen bedst.

Lavet i samarbejde med Wilfa

kaffe - image 1 - 1080 x 1080

Friskkværnet kaffe

Vi anbefaler, at du bruger friskkværnet kaffe for den optimale kaffesmag.

Kværnet kaffe mister mange af sine aromaer allerede efter et par minutter, så hvis du selv kværner kaffen lige inden den skal brygges, sikre du alle de gode aromaer i din kaffe.

Prøv en kaffekværn fra Wilfa.

kaffe - image 7 - 1080 x 1080

Lav den perfekte kop filterkaffe

Sæt stikket i stikkontakten og tænd for Wilfa kaffemaskinen. Startknappen blinker to gange og derefter lyder der et bip.

Fyld vandbeholderen op med frisk vand direkte fra hanen eller filtreret vand – vandbeholderen er aftagelig og du slipper dermed for at fylde beholderen op med kaffekanden, hvor der kan sidde gamle kafferester, der kan påvirke smagen på din nye brygning.

Nu er det tid til at kværne kaffen. Hæld den ønskede mængde friske kaffebønner i tragten. Justér formalingsgraden og timeren til den ønskede tid. Brug af forskellige kværningsgrader, påvirker kaffens styrke og smag – så prøv dig frem.

kaffe - image 2 - 1080 x 1080

Sæt papirfilter i filterholderen og hæld den anbefalede mængde kaffe i filteret. Vandtanken indikerer hvor mange gram anbefalet kaffe pr. liter vand.

Justér på filterholderen, hvor hurtigt vandet skal løbe igennem kaffen. Prøv dig frem til du finder den bedste smag for dig.

Eksperimentér gerne med kværningsgrader, mængden af kaffe og kaffetyper, til du finder den helt rigtige brygning for dig.

Så er det tid til at starte bryggeprocessen. Wilfa Performance har et unikt pumpesystem, der transportere vand gennem systemet ved en optimal temperatur fra første til sidste dråbe. Det er vigtigt, for at få maksimal smag og aroma ud af kaffen.

kaffe - image 6 - 1080 x 1080

Når bryggeprocessen er slut, skifter maskinen til at holde din kaffe varm – og efter 40 min. slukker den automatisk.

Indstil filterholderen til højre for at få drypstop.

Hæld kaffen i din favorit kop og nyd den varm.

kaffe - image 5 - 1080 x 1080

På udkig efter en kaffekværn eller en kaffemaskine?

Se udvalget af Wilfa kaffekværne her.

Se udvalget af Wilfa kaffemaskiner her.

Sara fra whiteaway

Sara er madlavningsentusiast, der elsker at inspirere med nye opskrifter og tips til madlavningen. Hun er glad for genbrug og de små ting, der giver hverdagen lidt mere smag og farve.

Favoritter

Luk