Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Opskrifter

Kartoffelpizza med gammelknas & grønne asparges

Opskrift på kartoffelpizza. Mmmm.... Findes der næsten noget bedre end en lækker sprød kartoffelpizza med lidt ekstra godt på toppen? Derfor skal du bestemt ikke snydes for denne sprøde og nemme opskrift på en hjemmelavet kartoffelpizza med gammel knas og grønne asparges, som er lige til at gå til.

Lavet i samarbejde med Kenwood

3

Ingredienser til 4 pers:

Pizzabund:

250 g hvedemel

200 g speltmel

3 dl lunken vand

20 g gær

1 tsk. salt

1 tsk. sukker

Pizzatopping:

250 g gammel knas creme

3 store kartofler

7 grønne asparges

5 blade ramsløg

½ tsk. salt

½ tsk. peber

Skal fra en citron

4

Fremgangsmåde

Smuldre gæren ned i en skål med lunkent vand. Tilsæt salt og sukker og kom derefter speltmel i. Rør det langsomt sammen og tilsæt lidt efter lidt hvedemel til det bliver en smidig dej. Lad den hæve tildækket i skålen i 45 min.

Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Hæld lidt mel på bordet og rul dejen ud i to pizzabunde. Brug gerne fingrene til at folde dejen ud, så den får et rustikt look. Flyt forsigtigt bundene over på en bradepande med bagepapir og så er de klar til topping.

Smør gammel knas cremen ud på bunden med en ske og snit kartoflerne i helt tynde skiver og fordel dem ud på bundene. Tilsæt salt og peber. Kom dem i ovnen og lad dem bage i cirka 15 min.

Snit asparges i tynde strimler og klip ramsløg i små bundter og fordel oven på pizzaen inden de skal serveres. Afslut med at rive skal fra en citron over og så er de klar til servering.

2

På udkig efter en røremaskine? Se udvalget af Kenwood røremaskiner her.

Sara fra whiteaway

Sara er madlavningsentusiast, der elsker at inspirere med nye opskrifter og tips til madlavningen. Hun er glad for genbrug og de små ting, der giver hverdagen lidt mere smag og farve.

Favoritter

Luk