Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Vasketøj

Smart app hjælper dig med tøjvasken

Har du (også) indimellem svært ved at finde rundt i symbolerne på vaskeanvisningen i dit tøj? Og kunne du godt bruge tips til, hvilket af vaskemaskinens mange programmer der er smartest at bruge? AEG har løsningen på dine problemer med den smarte My AEG App, der blev præsenteret på IFA-messen i Berlin i 2015.

Er vaskeapps fremtiden?

Appen fra AEG er andet og mere end blot et opslagsværk – med den rigtige vaskemaskine kan du nemlig koble din vaskemaskine og smartphone sammen, så de kan samarbejde om at gøre tøjvasken så let for dig som muligt. Vi er overbeviste om, at mange andre producenter også vil følge trop med lignende apps, men lad os i første omgang se lidt nærmere på My AEG App.

Hjælper med vaskesymbolerne

vaskesymboler

Du har sikkert styr på de mest basale vaskesymboler (og hvis ikke, kan du læse mere her. Men selv om du er velbevandret i de mest gængse symboler, dukker der sikkert indimellem en ukendt tegning op, som får dig til at klø dig i hovedbunden og rynke brynene.

Det har AEG heldigvis råd for, for med My AEG App kan du slå alle tænkelige symboler op og være sikker på at give dit tøj den rigtige behandling. Står du med et stykke tøj i hånden uden vaskeanvisning, kan du også bruge appen til at finde ud af, hvilken behandling forskellige typer tekstiler skal have. Har dit tøj fået en grim og genstridig plet, finder du også en pletfjerningsguide i appen.

Giver gode råd og afliver myter

Som om det ikke var svært nok at finde rundt i vaskesymbolerne, er mange vaskesymboler forældede eller tager udgangspunkt i hvidevarer, der ikke er så avancerede som dem, vi kender i dag. Konsekvensen er, at vaskesymbolerne ikke altid viser den optimale måde at vaske dit tøj på - men også det har AEG selvfølgelig en løsning på.

Appen kommer nemlig ikke bare med forklaringer på vaskesymbolerne, den fortæller også, om du kan vaske tøjet smartere. Vaskesymbolerne viser f.eks. altid den maksimale temperatur, tøjet kan holde til. Kan det vaskes koldere, fortæller appen dig det. Den er altså ikke bare et opslagsværk, men hjælper dig også med at vaske smartere og mere økonomisk.

Samarbejder med din AEG-vaskemaskine

Registrerer du din AEG-vaskemaskine med wifi i appen, er der endnu mere hjælp og vejledning at hente. Én ting er nemlig at vide, hvad vaskesymbolerne betyder - noget helt andet er at finde det tilsvarende program på vaskemaskinen.

De fleste af os bruger kun ganske få programmer på vores vaskemaskine, men med appens hjælp kan du udnytte din vaskemaskine endnu bedre og altid finde det rigtige program. Appen fortæller dig nemlig præcis, hvilket program der passer bedst til dit tøj.

Vaskeapps er kommet for at blive

Kombinationen af smartphone og vaskemaskine er uden tvivl noget, vi vil se mere af i fremtiden. Rækken af fordele er lang - du sparer penge, fordi du vasker smartere, og du forlænger dit tøjs holdbarhed ved at vaske det rigtigt. Det praktiske i at kunne starte maskinen når som helst ved et enkelt tryk på din smartphone skal heller ikke undervurderes. My AEG App blev for første gang præsenteret på IFA-messen i Berlin i 2015 og blev klar til download i januar 2016.

Smart home

Sara fra whiteaway

Sara er madlavningsentusiast, der elsker at inspirere med nye opskrifter og tips til madlavningen. Hun er glad for genbrug og de små ting, der giver hverdagen lidt mere smag og farve.

Favoritter

Luk