Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop

Styr kaffemaskinen med din telefon

Starter du dagen med en kop friskbrygget kaffe? Kunne det ikke være dejligt, hvis den stod klar, når du nåede ud i køkkenet? Du behøver ikke ansætte din egen barista, du skal bare anskaffe dig en kaffemaskine med wifi.

Bluetooth i din kaffemaskine

På IFA-messen i Berlin i 2015 så vi på DeLonghis nye PrimaDonna Elite-maskine, som allerede var klar med app-funktionalitet. Rækkevidden er dog begrænset, fordi app’en opretter forbindelse via Bluetooth og ikke via nettet.

DeLonghi

Sammensæt din yndlingskaffe

Fra app’en kan du styre alle de samme indstillinger, som du kan vælge mellem når du står ved maskinen. Du kan også selv sammensætte din yndlingskaffe ved at vælge aroma, mælkemængde, kaffemængde og temperatur, og gemme ”opskriften” hvis du kan lide den. Derudover kan du få hjælp og vejledningen gennem video-tutorials og lignende, som du finder i app’en.

Det er dog kun den spæde start, for wifi-bølgen er først for alvor ved at tage fart, og kaffe er netop et af de områder, hvor der er rig mulighed for at udnytte fordelene.

Hvad vil der ske i fremtiden? 

I fremtiden kan du måske hente indstillinger til din maskine fra professionelle baristaer eller fra din lokale café.

Hvis du køber en helt speciel bønnesort, kan du måske downloade en indstilling til lige præcis dén sort, der får den bedste smag frem i den.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne, og det er helt sikkert en udvikling, der vil blive interessant at følge.

Smart home
Kaffe

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk