Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Madlavning

TEMA: Alt, du behøver at vide om kaffe

Hvordan brygger du den perfekte kop kaffe? Og betyder det noget for smagen, hvor ofte du gør kaffemaskinen ren? Vi giver dig tips og tricks til at få det bedste ud af din kaffe - uanset hvordan du foretrækker at brygge den.

Kender du hemmelighederne bag den perfekte kop kaffe?

kop kaffe med kaffebønner

Har du også siddet på din stamcafé eller hjemme hos en ven og tænkt: ”Hvad gør de rigtigt, siden kaffen smager så godt?” Så er der godt nyt – vi er nemlig klar til at afsløre alle hemmelighederne for dig. Her kan du læse 5 tips til, hvordan du sikrer dig den bedste kaffeoplevelse.

Enkelt trick: Fjern rester af kaffe og te i termokanden med bagepulver

Termokander i pastelfarver

Kigger du ned i din termokande, er der en god chance for, at dens indre ikke er helt så skinnende rent, som det har været. Heldigvis er det let at fjerne gamle aflejringer af te og kaffe med en enkelt ingrediens, som du sikkert allerede har i køkkenet. Her viser vi dig hvordan.

Vælg de rigtige kaffebønner

Sortere kaffebønner

Smagen af din kaffe afhænger bl.a. af, hvilke bønner du vælger at lave kaffen på. Det er nemlig med kaffe, som det er med vin: Bestemte områder producerer kaffebønner med specifikke karakteristika. Nogle gange kan der også være stor forskel mellem enkelte kaffebønner i samme område. Læs med her og bliv klogere.

Sådan gør du kaffemaskinen ren

rense kaffemaskinen

Ligesom vi på mors dag gør en ekstra indsats for vores mødre, er kaffens dag d. 1. oktober en god anledning til at give din kaffemaskine en grundig rengøring. Det gavner nemlig også smagen af den kaffe, du drikker.

Kapsler eller bønner - hvilken kaffemaskine skal jeg vælge?

kapsler og bønner

Er du på udkig efter en ny kaffemaskine, men ikke helt sikker på, om den skal være til kapsler eller bønner? Selvom George Clooney får kapselkaffen fra Nespresso til at se rigtig lækker ud, er det faktisk ikke så let at vælge. Der er både fordele og ulemper ved begge typer. Vi gennemgår de mest væsentlige, så du kan træffe det rigtige valg.

Flere tips til eftermiddagskaffen

Drikke

Christian fra whiteaway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk