Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Tips & tricks

TEMA: Spar på el og vand med vores bedste sparetips

Nogle gange er det overraskend enkelt at spare lidt på vandet og strømmen derhjemme, og i det store regnskab kan selv en lille indsats gøre en stor forskel. Vi har samlet en række af vores bedste sparetips, så du kan skrue lidt ned for regningerne og få bedre råd til det sjove.

Hvorfor skal jeg købe A+++ hvidevarer?

energivenlig energimærkeNår du køber hvidevarer og andre elektriske apparater, er der et energimærke på. Især når du handler på nettet, er energimærket vigtigt, fordi det er et af de elementer, der er det samme på tværs af alle butikker. Men hvad betyder energimærket egentlig, hvor kommer det fra - og hvorfor skal du vælge en A+++ maskine? Vi giver dig svaret.

Vær obs. på at energimærkeskalaen ændrer sig pr. 1. marts 2021

EU har lanceret et nyt energimærke, som stiller strengere krav til ydeevne, Eco-design og testmetoder. Det betyder bl.a., at energimærkeskalaen fremover vil gå fra A til G på følgende hvidevarer: Vaskemaskiner, vaske-/tørremaskiner, opvaskemaskiner og køleprodukter (herunder også vinkøleskabe). Vil du vide mere om den nye energimærkning? Få alt du behøver at vide her.

Spar op til 7.000 kr. om året på din vandregning

Spar paa vandetVi bruger i gennemsnit 116 liter vand om dagen, og især for større familier er den årlige vandregning en dyr fornøjelse. Men du kan faktisk spare mange penge ved at udskifte nogle af de helt store vandslugere. Her får du de bedste tips til at spare på vandet.

Skån miljøet og spar penge – vask tøj i koldt vand

hovedspring i koldt vand Interessen for at vaske i koldt vand stiger, og flere og flere vaskemaskiner kan vaske på temperaturer helt ned til 15 °C. At vaske i koldt vand kan give anledning til spørgsmål: Ved hvilken temperatur dør bakterier? Skal jeg bruge specielt vaskemiddel? Her besvarer vi de mest almindelige spørgsmål, så du trygt kan give dit tøj det kolde gys.

11 tips til mindre madspild

Spaghetti bliver smidt i skraldespandenI de danske husholdninger smider vi tilsammen 260.000 tons mad ud hvert år. Det er et tal, man kan blive helt forpustet af, men det er heldigvis let at bidrage til at gøre tallet en lille smule lavere. Spar penge og skån miljøet - vi giver dig 11 tips til mindre madspild i hjemmet.

Sparer man egentlig på energien ved at bruge hurtigprogrammet?

sparegris tidVil vi spare på vandet, tager vi et hurtigt bad i stedet for at stå under den varme bruser i timevis. Derfor er det også nærliggende at bruge det korte program, når vi vil spare på vand og energi i opvaskeren og vaskemaskinen - men er det egentlig en god ide? Vi guider dig til at skære ned på elregningen.

Flere gode sparetips

Sparetips

Christian fra WhiteAway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk