Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Rengøringstips

Tør du lukke rengøringsrobotterne ind?

De fleste har efterhånden hørt om robotstøvsugeren, men du kan faktisk få masser af robotter, der kan hjælpe dig med de huslige gøremål. Vi kigger nærmere på en række af de mest tilgængelige robotter, som du allerede kan få fingrene i nu.

Robotstøvsuger

Det er efterhånden mange år siden, de første robotstøvsugere fandt vej ind i de danske hjem. Siden dengang er de kun blevet mere og mere avancerede, og de forskellige udfordringer, som robotterne havde, er blevet løst. De kan køre i længere tid, opsamle mere snavs og nå bedre rundt om møbler og ind i hjørner.

Robotstøvsuger

Robotgulvvasker

Robotgulvvaskeren er en slags fætter til robotstøvsugeren, og hvis du møder én på gaden (eller i butikken), kan det være svært at se forskel. Men hvor støvsugeren fjerner støv, så er gulvvaskeren beregnet til, nå ja, at vaske gulvet. Derfor er den ikke så oplagt til hjem med mange gulvtæpper, men hvis du har parketgulv, kan en robotgulvvasker spare dig for mange timers rengøring.

Robotgulvvasker

Robotplæneklipper

Der er også hjælp at hente til at passe din græsplæne, hvor en robotplæneklipper kan gøre underværker. De er ideelle til store græsområder, og de største kan dække områder på op til 2500 m2. Derfor er en robotplæneklipper heller ikke så oplagt til baghaven i parcelhuskvarteret, men den kan være helt uundværlig, hvis du skal vedligeholde en større græsplæne.

Robotplæneklipper

Robotvinduesvasker

Sidste skud på robotstammen kan hjælpe dig med at holde vinduer, spejle og andre glatte overflader helt rene. Det er en vinduesvasker-robot, der også kan bruges til bordplader, i badet eller andre lignende steder. Det hele sker ved hjælp af en kombination af mikrofiberklude og en kraftig støvsuger, der opsamler støv og snavs.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/PjIGwAKRBSY

Smart home

Casper fra whiteaway

Casper hjælper dig med at forstå dine hvidevarer lidt bedre. Han dykker gerne ned i brugsanvisningerne og forklarer dig, hvad de tekniske betegnelser betyder. Derudover er han kaffenørd, som går utroligt meget op i en velsmagede kop kaffe.

Favoritter

Luk