Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Kend dit produkt

Vælg en vaskemaskine i den rigtige størrelse

Leder du efter en ny vaskemaskine, ved du, at der kan være uhyggeligt mange ting at tage stilling til. En af de vigtigste beslutninger er vaskemaskinens kapacitet. Den afgør, hvor meget tøj du kan vaske ad gangen - og sandsynligvis også, hvor glad du bliver for din nye maskine. Læs med her og find den optimale kapacitet.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/J5mopc2rpPQ?rel=0&showinfo=0

3,5-4 kg: Til de mindste husholdninger

De helt små og kompakte vaskemaskiner gør hverdagen lidt lettere for 1-2 personer. De fylder tæt på ingenting og kan derfor finde plads i selv de helt små badeværelser. Nogle af dem kan endda hænges op på væggen – snak lige om anderledes vægpynt!

6-7 kg: Den perfekte størrelse til den lille familie

Mindre familier og husstande på 2-3 personer vil med al sandsynlighed have nok i en vaskemaskine med en kapacitet på 6-7 kg. Et par med et barn klarer fint dagligdagens tøjvask med en maskine i mellemstørrelse – også, selv om det kan føles, som om den lille genererer uendeligt meget vasketøj.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vælge en vaskemaskine med lav restfugtighed

8-9 kg: Oplagt i den gennemsnitlige husstand

I en husholdning med 2 voksne og 2-3 børn har vasketøjsbunken det med at vokse - og tit vokser den hurtigt. Dens vokseværk kan heldigvis kureres med en vaskemaskine med lidt større kapacitet. Med en kapacitet på 8-9 kg er det intet problem at følge med.

10-12 kg: Når du skal bruge rigtig meget plads … 

Er du en del af en husholdning på mere end 5 personer, vil en stor vaskemaskine gøre dit liv betydeligt lettere. De findes med en kapacitet på helt op til 12 kg – også ret praktisk, hvis du har en flok aktive børn eller talent for at blive udnævnt som vaskeansvarlig i fodboldklubben.

Flere gode tips til tøjvasken

Hjælp & svar

Christian fra WhiteAway

Christian har altid et godt råd til, hvordan du får mest ud af dine husholdningsapparater. Han hjælper dig med at løse små hverdagsproblemer på smarte måder, og derudover er han musikelsker og vild med kreative projekter af enhver slags.

Favoritter

Luk