Logo
70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Shop
Guides
Hvidevarer
Vasketøj

Guide: Sådan vælger du den rigtige størrelse vaskemaskine

Leder du efter en ny vaskemaskine, ved du, at der kan være uhyggeligt mange ting at tage stilling til. En af de vigtigste beslutninger er vaskemaskinens kapacitet. Den afgør, hvor meget tøj du kan vaske ad gangen - og sandsynligvis også, hvor glad du bliver for din nye maskine. Læs med her og find den optimale kapacitet.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/J5mopc2rpPQ?rel=0&showinfo=0

3,5-4 kg: Til de mindste husholdninger

De helt små og kompakte vaskemaskiner gør hverdagen lidt lettere for 1-2 personer. De fylder tæt på ingenting og kan derfor finde plads i selv de helt små badeværelser. Nogle af dem kan endda hænges op på væggen – snak lige om anderledes vægpynt!

6-7 kg: Den perfekte størrelse til den lille familie

Mindre familier og husstande på 2-3 personer vil med al sandsynlighed have nok i en vaskemaskine med en kapacitet på 6-7 kg. Et par med et barn klarer fint dagligdagens tøjvask med en maskine i mellemstørrelse – også, selv om det kan føles, som om den lille genererer uendeligt meget vasketøj.

8-9 kg: Oplagt i den gennemsnitlige husstand

I en husholdning med 2 voksne og 2-3 børn har vasketøjsbunken det med at vokse - og tit vokser den hurtigt. Dens vokseværk kan heldigvis kureres med en vaskemaskine med lidt større kapacitet. Med en kapacitet på 8-9 kg er det intet problem at følge med.

10-12 kg: Når du skal bruge rigtig meget plads … 

Er du en del af en husholdning på mere end 5 personer, vil en stor vaskemaskine gøre dit liv betydeligt lettere. De findes med en kapacitet på helt op til 12 kg – også ret praktisk, hvis du har en flok aktive børn eller talent for at blive udnævnt som vaskeansvarlig i fodboldklubben.

Sara fra whiteaway

Sara er madlavningsentusiast, der elsker at inspirere med nye opskrifter og tips til madlavningen. Hun er glad for genbrug og de små ting, der giver hverdagen lidt mere smag og farve.

Favoritter

Luk